Σκληρή σύγκρουση για τις αποθήκες ΑΣΟ και τον προϋπολογισμό στον Δήμο Πατρέων

"Το «μαύρο μέτωπο» συνεχίζει την επίθεσή του ενάντια στα συμφέροντα του Πατραϊκού λαού. Είναι επικίνδυνοι". Αυτή η βαριά κατηγορία εξαπολύεται από τον Δήμο Πατρέων κα΄τα της Αντιοπλίτευσης. Σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

"Ενωμένοι σε ενιαία παράταξη, μπλόκαραν σήμερα την ανάπλαση των αποθηκών του ΑΣΟ στις Ιτιές και τη διαδικασία να γίνει ένα σύγχρονο Πολιτιστικό και Αθλητικό κέντρο, ένα έργο πνοής που τόσο έχει ανάγκη ο λαός και η νεολαία των νοτίων συνοικιών της πόλης μας.

Με την στάση τους αυτή το έργο κινδυνεύει να απενταχθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Σήμερα μπλόκαραν επίσης την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου, που θα έδινε την οικονομική δυνατότητα στον Κοινωνικό Οργανισμό, να πληρώσει προμηθευτές και μισθοδοσία εργαζομένων.

Ενώ η Δημοτική Αρχή αγωνίζεται να βρει λύσεις, «χαραμάδες» μέσα στο αντιλαϊκό περιβάλλον και στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, για να σταθεί όρθια η πόλη μας, αυτοί συνεχίζουν να βάζουν εμπόδια.

Συμφωνούν με τη μεταφορά αρμοδιοτήτων στο Δήμο, όπως είναι ο αθλητισμός, η λειτουργία των σχολείων, το φράγμα Πείρου – Παραπείρου, η διαχείριση των αδέσποτων ζώων και ένα σωρό ακόμη, ο κατάλογος είναι ατελείωτος, χωρίς πόρους και εργαζόμενους, μεταφέροντας έτσι όλο το κόστος στους δημότες και όλα τα κέρδη στους επιχειρηματικούς ομίλους!

Αυτό θέλουν και οι κυβερνώντες, σημερινοί και χθεσινοί, καθώς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να υπάρχουν πάντα χρήματα στα κρατικά ταμεία, ώστε να δίνονται στους διάφορους ομίλους, μέσω «αναπτυξιακών» νόμων και επιχορηγήσεων.

Η επιθυμία τους, ο κρυφός τους πόθος, είναι να μην παράγει η Δημοτική Αρχή έργο για να «εκτεθεί» στα μάτια του λαού της Πάτρας.

Ο λαός όμως έχει κρίση και έχει και λόγο.

Η απόπειρα να εμποδιστεί το έργο της Δημοτικής Αρχής, η στέρηση οικονομικών πόρων, η διάλυση της δημιουργικής πορείας της πόλης μας δεν θα περάσει.

Ο Πατραϊκός λαός θα υπερασπιστεί στην πόλη του".