ΣΚΕΑΝΑ ευχαριστεί Αστικό ΚΤΕΛ για την γραμμή προς Άγιο Βασίλειο

Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε ο ΣΚΕΑΝΑ προς το Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών προκειμένου να ευχαριστήσει τη Διοίκηση και τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ κύριο Γιάννη Ρήγα, για την αποκατάσταση της συγκοινωνίας από και προς τον Άγιο Βασίλειο αφού σταματούν προσωρινά τα δρομολόγια από τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο λόγω τεχνικών έργων, σύμφωνα με ανακοίνωση της «ΤΡΑΙΝΟΣΕ».

Η ενέργεια αυτή πέρα από εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και των λουόμενων αποτελεί ανάσα και για την τοπική οικονομία, καθώς ευνοεί τα καταστήματα των περιοχών αυτών, ιδιαίτερα για τη θερινή περίοδο που έρχεται.

Η επιστολή:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής του Νομού Αχαΐας, ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Πατρών και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Ρήγα για τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξαν, έπειτα από τη διακοπή των δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο τμήμα Άγιος Βασίλειος- Ρίο, με την προσθήκη δρομολογίου Express από το κέντρο της πόλης έως τον Άγιο Βασίλειο.

Η άμεση ανταπόκριση στην ανάγκη που δημιουργήθηκε, αποδεικνύει αφενός την κοινωνική πρακτική του ΚΤΕΛ και αφετέρου την προσφορά του στη διευκόλυνση μετακίνησης των συμπολιτών μας προς τις περιοχές αυτές.

Με εκτίμηση,

Γιατράς Αναστάσιος    Λέκκα Μαρία
Πρόεδρος ΣΚΕΑΝΑ     Γεν. Γραμματέας ΣΚΕΑΝΑ»