Σημερινές φωτογραφίες από ντου μεταναστών αφιερωμένες στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας που δήθεν επιτηρεί το Λιμάνι

Η ανακωχή που υπήρξε μετά τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου έληξε για τους μετανάστες. Αφού πέρασαν τρεις ημέρες χωρίς να εμφανίζονται στο λιμάνι της Πάτρας, πριν από λίγο είχαμε νέο ντου από αρκετούς που σκαρφάλωναν πάνω σε φορτηγά όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε  και αφορούν τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, από τις πολλές, που καταγράφηκαν ταυτόχρονα. Βρεθήκαμε στο λιμάνι και δείτε τι είδαμε. Και ρωτάμε φυσικά: 

Ποιοι αστυνόμευαν; Οι οδηγοί και η ιδιωτική sekurity των ετιαιρειών μεταφοράς που κάνουν τη δουλειά του κράτους. Γιατί  κράτος δεν υπάρχει στο λιμανι της Πάτρας, εδώ και καιρό.

Οι έφοδοι των μεταναστών οργανώνονται έξω από το λιμάνι όπου η ΕΛΑΣ ψεύδεται ότι δήθεν το επιτηρεί και συνεχίζεται μέσα στους χώρους του με τους Λιμενικούς να έχουν καταγγείλλέι ότι όσα γίνονται είναι αδυνατον να αντιμετωπιστούν. 

Που ήταν η ΕΛΑΣ να αποτρέψει την ΕΙΣΟΔΟ των μεταναστών που φαίνονται στις σημερινές φωτογραφίες; Ποιοι θα αποζημιώουσν τις καταστροφές εμπορευμάτων από την ανυπαρξία επιτήρησης; Ποιοι έχουν την ηθική ευθύνη που οδηγοί οδηγούνται και στον εισαγγελέα ως διακινητές ενω ειναι τα θύματα; 

Που θα φτάσει η κατάσταση αν οι ιδιώτες σταματήσουν να φυλάνε οι ιδιοι το Λιμάνι; Θα γίνει μόνιμη φαβέλα παραβατικότητας; Πόσο θα συνεχιστεί η απαξίωση του;