Σαρωτικά προληπτικά τεστ Covid-19 σε ΚΔΑΠ και "Βοήθεια Στο Σπίτι"

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την ανάγκη προστασίας της υγείας των ωφελούμενων συμπολιτών μας και των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του ΚΟΔΗΠ, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Εργασίας και σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ πραγματοποιήθηκαν, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, στους χώρους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ» και ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» δωρεάν προληπτικά τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού σε 59 εργαζόμενους από κινητά συνεργεία του Ε.Ο.Δ.Υ.

Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και θα επαναληφθούν τα τεστ την επόμενη εβδομάδα.

O ΚΟΔΗΠ ευχαριστεί θερμά τα κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ, τον Υπεύθυνο 6ης Υ.Π.Ε κ. Ιωάννη Καρβέλη και τον Υπεύθυνο του Ε.Ο.Δ.Υ κ. Χαράλαμπο Μπακόπουλο, για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων στη σχετική Ευχαριστήρια επιστολή του αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θόδωρος Τουλγαρίδης, εκ μέρους της Διοίκησης και των εργαζομένων, σας ευχαριστεί θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα διενέργειας μαζικών επαναλαμβανόμενων τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού στους εργαζόμενους των ευαίσθητων δομών του Οργανισμού μας και συγκεκριμένα στους εργαζόμενους των δύο κέντρων ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» και «ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ» και στους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι .

Η συμβολή σας είναι ουσιαστική και πολύτιμη ώστε να θωρακίσουμε υγειονομικά τις Κοινωνικές δομές μας και στοχευμένα να αποτρέψουμε τη διασπορά του ιού.

Η προσπάθεια αυτή ζητούμε προγραμματισμένα να συνεχιστεί και στις υπόλοιπες Κοινωνικές δομές μας σε τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις υπάρχουσες οδηγίες».