Ράδιο Γ: Ένας μοναδικός συνδυασμός εκπληκτικής μουσικής και σωστής ενημέρωσης

Ο ραδιοφωνικός σταθμός "Ράδιο Γ" είναι μακράν ο ιστορικότερος σταθμός στην Αχαία. Από τα δικά του studio, στα πάνω από 30 χρόνια ζωής του, πέρασαν όλοι οι δημοσιογράφοι της πόλης, τεχνικοί, μουσικοί παραγωγοί, αλλά και ένας ατελείωτος αριθμός επιφανών καλεσμένων.

Ωστόσο, τα τελευταία 15 χρόνια στο Ράδιο Γ που εκπέμπει πάντα στους 94, υπάρχει ένας εκρηκτικός και ταυτόχρονα μοναδικός συνδυασμός σωστής και πλήρους ενημέρωσης (κυρίως στην πρωϊνή ζώνη) με μια μουσική πανδαισία που είναι ασυναγώνιστη (στην απογευματινή ζώνη).

Το μουσικό Ράδιο Γ δεν μπορεί κανείς να το αντιγράψει διότι στην ουσία οι επιλογές γίνονται απο την προσωπική δισκοθήκη του Θεόδωρου Καμπέρου που φυσικά κάνει και τις επιλογές με βιωματικά και ποιοτικά κριτήρια

Η περιγραφή της μουσικής στο Ράδιο Γ, δεν ειναι μόνο η "καλή μουσική" αλλά και η εξόχως σπάνια μουσική. Φοβερά μουσικά κομμάτια που κανείς άλλος δεν παίζει (τα γνωρίζουν;). Γαλλικό, ιταλικό, κλασική μουσική, USA, latin, ορχηστρικά, στροβιλίζονται σε υπέροχους συνδυασμούς καθιστώντας τον Ράδιο Γ, μια πανελλαδική εξαιρεση. Κανεις δεν μπορεί να τον αντιγράψει. 

Πώς να τον αντιγράψεις όταν μεταξύ άλλων ακούγονται δημιουργίες των Maxim Le Forestue, ή του Serz Regiani; Ένας πλήθος φοβερών καλλιτεχνών που ποτέ δεν πάιζονται από άλλους, ειναι στην καθημερινότητα του Ράδιο Γ.

Ενημέρωση λοιπόν το πρωί (άλλα και όλο το 24ωρο μέσα από το radiogamma.gr) και ξεχωριστές μουσικές περιπλανήσεις καθε μέρα. Αυτό είναι πια το σπουδαίο Ράδιο Γ που συνεχίζει να γράφει ιστορία.