Πώς ο κ. Τζιτζικώστας εκτέθηκε δημόσια προσβάλλοντας χονδροειδώς το ίδιο του το κόμμα

Προσβλητικός ο κ. Τζιτζικώστας ήρθε στην Πάτρα για να απαξιώσει εντελώς το κόμμα της ΝΔ! Ο κ. Τζιτζικώστας που το 2016 διεκδίκησε τη ΝΔ και είχε πάρει 20%, όχι μόνο δεν πήγε έστω εθιμοτυπικά στα γραφεία της ΝΔ, αλλά περιφρόνησε εντελώς την υποψηφιότητα Α. Κουνάβη για το Επιμελητήριο Αχαίας, βγάζοντας λόγο... υπέρ του κ. Μαρλαφέκα "που θα επανεκλεγεί σίγουρα".

Ο κ. Κουνάβης όμως, δεν  είναι μόνο υποψήφιος για το Επιμελητήριο, ούτε μόνο είναι πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαίας. Υπήρξε και ένα από τα κεντρικά πρόσωπα που έδωσαν στη ΝΔ την πρώτη θέση στο νομό στις εκλογές. Και το πέτυχε με μια σειρά στοχευμένων εκδηλώσεων του, που άλλαξαν τις πολιτικές δυνάμεις στην περιοχή.

Παράλληλα ο κ. Τζιτζικώστας φάνηκε και εντελώς άσχετος με τα προβλήματα που βιώνει η Πάτρα και η Αχαία. Εξήρε τη δράση του Επιμελητηρίου Αχαΐας υπό την προεδρία του κ. Μαρλαφέκα, χαρακτηρίζοντας το "ένα από τα πιο δραστήρια επιμελητήρια της χώρας", ενώ επεσήμανε πως επί των ημερών του το Επιμελητήριο Αχαΐας "έχει κάνει άλματα μπροστά".

Μάλιστα, συνεχάρη προσωπικά τον κ. Μαρλαφέκα, για το όραμα και την στόχευση που έχει για την δράση του Επιμελητηρίου και εξέφρασε την βεβαιότητά του πως η κεκτημένη πλέον εμπιστοσύνη του εμπορικού κόσμου της περιοχής θα επιβεβαιωθεί το επόμενο διάστημα.

Όλα αυτά τα είπε χωρίς ποτέ να τον ενημερώσουν ότι ο νομός βιώνει μια περίοδο όπου μέσα από πλήθος δημόσιων συζητήσεων έχει γίνει κοινή συνείδηση, πως έχουν χαθεί 12 ολόκληρα χρόνια από μια διοίκηση στο Επιμελητήριο που δεν παράγει έργο και δεν ενημερώνει καν τα μέλη του. Δεν βρέθηκε ένας να προστατεύσει τον κ. Τζιτζικώστα;

ΜΕ... ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ; 

Οι ευλογίες του μη έχοντας γνώσεις για τα της Αχαίας Τζιτζικώστα πρέπει να προβληματίσουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ που έχουν μια αφωνία για το τι πρέπει να γίνει στο Επιμελητήριο μας.

Δεν παίρνουν θέση για τίποτε, δεν σχεδιάζουν δικές τους παρατάξεις και κανείς δεν γνωρίζει γιατί απέχουν από το τι πρέπει να γίνει με τον μεγαλύτερο αναπτυξιακό φορέα του νομού.