Πρόσκληση Ο.Ε.ΕΣ.Π. για συμμετοχή στο 5ο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα»

Με θετικά μηνύματα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) στο 5ο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα», που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 28 Μαΐου 2023 στην πόλη της Αμαλιάδας.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
"Η Ομοσπονδία συμμετείχε στο Φεστιβάλ με δικό της περίπτερο (No 62), με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Ηλείας και του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.ΕΣ.Π. Βαγενάς Γεώργιος, μαζί με αντιπροσώπους Συλλόγων - μελών μας, είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους εκθέτες- επιχειρηματίες αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες, τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της επιχειρηματικότητας, καθώς και τους άμεσους και αποτελεσματικούς χειρισμούς που απαιτούνται για την επίλυσή τους. Η συμμετοχή της Ο.Ε.ΕΣ.Π. ήταν ουσιαστική και σημαντική, κάνοντας ένα ακόμη θετικό βήμα προκειμένου να βελτιωθεί και να υποστηριχθεί το επιχειρηματικό περιβάλλον που τα τελευταία χρόνια βάλλεται από παντού.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ μοιράστηκε έντυπο υλικό στους επισκέπτες του περιπτέρου μας με τα αιτήματα της Ο.Ε.ΕΣ.Π. καθώς και με τις δράσεις Συλλόγων – Μελών μας.

Η Ο.Ε.ΕΣ.Π. θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός, με κάθε πρόσφορο μέσο, σε δράσεις – προσπάθειες που υπηρετούν την ουσιαστική αναβάθμιση και προώθηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας".