Πρόσκληση Δήμου Πατρέων: Υιοθέτησε ένα αδέσποτο (εκδήλωση)

Το καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου στο Δρέπανο, φιλοξενεί σε χώρους καθαρούς και φροντισμένους, ζώα καθαρά, φιλικά και στειρωμένα, με καθημερινό στόχο των εργαζόμενων του Δήμου που τα περιποιούνται, να βρουν ανθρώπους που θα υιοθετήσουν με υπευθυνότητα.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, το Σάββατο, 1η Οκτωβρίου, στο χώρο του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου στην πλαζ της Αγυιάς, από τις 10 π.μ., μέχρι τις 2 μ.μ., οι άνθρωποι του Δήμου σας περιμένουν να γνωρίσετε κάποια από τα αδέσποτα ζωάκια που φιλοξενούνται στο καταφύγιο.

Επίσης, θα υπάρχουν και ζωάκια (σκυλιά και γάτες) του Δήμου, που φιλοξενούν εθελοντές της πόλης μας ως ανάδοχοι μέχρι την υιοθεσίας τους.

Σκύλοι και γάτες, όμορφα πλάσματα, διάφορες ηλικίες και χαρακτήρες, θα είναι εκεί γιατί ψάχνουν μια ζεστή αγκαλιά, μια υπεύθυνη υιοθεσία, κάποιον να μοιραστούν τη ζωή και να δώσουν την αγάπη τους.

Τα ζωάκια θα παρουσιάσουν πρωταθλητές του στίβου της Ολυμπιάδας Πατρών που θα βρίσκονται εκεί μαζί με τους προπονητές τους.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται η κτηνίατρος του Δήμου Πατρέων, και μία εκπαιδεύτρια θετικής εκπαίδευσης προκειμένου να δίνουν συμβουλές και πληροφορίες στους ανθρώπους που θα θελήσουν να υιοθετήσουν ένα ζωάκι, ή απλά να μάθουν περισσότερα γι αυτά.

Η Ολυμπιάδα Πατρών, που έχει ως ηθική αρχή την προστασία των ζώων, θα προσφέρει έκπτωση στις συνδρομές σε όσους υιοθετήσουν ένα αδέσποτο ζώο, ενώ με την ευκαιρία θα δίνουν συμβουλές και σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Η εκδήλωση γίνεται από τον Δήμο Πατρέων και θα πλαισιώνεται από τη στήριξη και συνεργασία των Εθελοντών και των Φιλοζωικών Σωματείων.