Προφυλακίστηκε ο 45χρονος Βούλγαρος για μπαράζ διαρρήξεων

Μοιραίο αποδείχθηκε το ταξίδι του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα η επιστροφή του στην Πάτρα, οκτώ μήνες μετά το μπαράζ διαρρήξεων - κλοπών σε διαμερίσματα πολυκατοικιών για τον 45χρονο Βούλγαρο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα των ανδρών της Δημόσιας Ασφάλειας, ταξίδευε από το εξωτερικό και αμέσως μετά την άφιξη του έπιανε δουλειά μαζί με τους τρεις ομοεθνείς συνεργούς του που αναζητούνται. Ερευνάται, η συμμετοχή του σε αξιόποινες πράξεις και σε άλλες πόλεις ανά την επικράτεια.  

Στην Πάτρα, από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Οκτώβριου του 2020, είχαν διαπράξει τουλάχιστον 18 κλοπές διαμερισμάτων, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά, υπολογιστές, τάμπλετ κλπ), συνολικής αξίας 35.000 ευρώ.

Μεταξύ των υποθέσεων που εξιχνιάστηκαν είναι και η διάρρηξη στο σπίτι του πρώην δημάρχου Ευάγγελου Φλωράτου, στη συμβολή της οδού Μαιζώνος με τον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων.

Ο αλλοδαπός ταξιδευτής διαρρήκτης, μετά την απολογία του στον ανακριτή Πατρών με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.