Πολλαπλές εκδηλώσεις από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας

Πολλαπλές εκδηλώσεις και δράσεις σε ολόκληρο το Νομό υλοποιώντας το οργανωτικό σχεδιάγραμμα αποφάσισε στη χθεσινή της συνεδρίαση η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Αντώνης Κουνάβης παρουσίασε το πρόγραμμα για το μήνα Οκτώβριο που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την επετειακή εκδήλωση για τα 48 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας , την Πολιτική Ακαδημία που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα καθώς και τα εγκαίνια των γραφείων των Δημοτικών Οργανώσεων Δυτικής Αχαΐας και Καλαβρύτων.

Στις 4 Οκτωβρίου 1974, στην αυγή μιας νέας δημοκρατικής περιόδου για τη χώρα, ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε το μεγαλύτερο κόμμα της σύγχρονης Ελλάδας, τη Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα που εδώ και 48 χρόνια εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες. Το κόμμα μας έχει ταυτίσει την ιστορική του διαδρομή με την πορεία του έθνους. Η Νέα Δημοκρατία έχει καθορίσει όλα τα ιστορικά ορόσημα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.
Σαράντα οκτώ χρόνια μετά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος. Έχουμε ισχυρή αυτοπεποίθηση και την παρακαταθήκη του ιδρυτή μας. Το συμφέρον της πατρίδας, η ενότητα του λαού και ο ορθός πολιτικός λόγος είναι οι δικές μας πυξίδες για το μέλλον. Ένα μέλλον ευημερίας και ασφάλειας στο οποίο οι Έλληνες μπορούν να προσδοκούν και η Νέα Δημοκρατία μπορεί να υλοποιήσει.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας τιμώντας την επέτειο των 48 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει πολιτική εκδήλωση την προσεχή Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» με ομιλητή τον Υπουργό Εργασίας - Κοινωνικών Υποθέσεων και Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη.

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» θα πραγματοποιηθεί η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών από την Πελοπόννησο , τη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο που είχε αναβληθεί στις 20 Ιουλίου ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας διοργανώνει Πολιτική Εκδήλωση. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν το αναλυτικό πρόγραμμα και οι ομιλητές των δυο εκδηλώσεων.  

Την προσεχή Κυριακή 2 Οκτωβρίου η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία των μελών και φίλων στα γραφεία της (25ης Μαρτίου 12) τις ώρες 09:00 – 13:00. Παράλληλα την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Δυτικής Αχαΐας με ομιλητή τον Γραμματέα Οργανωτικού – Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής και Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Στέλιο Κονταδάκη.

Το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα εγκαινιαστούν τα νέα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαβρύτων που βρίσκονται στην Κλειτορία.
Στις παράλληλες δράσεις της Οργάνωσης συνεχίζεται η εκστρατεία εγγραφής νέων μελών , επαναρχίζουν στις 24 Οκτωβρίου οι συγκεντρώσεις εκλογικής ετοιμότητας σε ολόκληρο τον Νομό , δημιουργούνται νέοι Τομείς Δράσης κ.α.