Περιφερειακή σύσκεψη της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Πάτρα

Ετοιμάζεται για δυναμικές κινητοποιήσεις η ΠΟΕ-ΟΤΑ, που αποφάσισε να διοργανώσει περιφερειακές συσκέψεις, ενημερώνοντας τα μέλη της για «την κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης».

Μία από αυτές θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, όπως ενημερώνει σχετικά:

«Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, στις 10.00 το πρωί, στο ΜΕΓΑΡΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ (Πλατεία Γεωργίου-Πάτρα) θα πραγματοποιηθεί Περιφερειακή Σύσκεψη στην οποία θα συμμετάσχουν:

Οι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας Μεσσηνίας, Λακωνίας. Αρκαδία, Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Πρέβεζας. Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Κερκύρας, Κεφαλληνίας, Λευκάδας και Ζακύνθου.

Μετά την Περιφερειακή Σύσκεψη και την ενημέρωση των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μέλων της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και αφού θα έχει προσδιοριστεί με την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου Πανελλαδική Ημέρα Ενημέρωσης, όπου με Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις, Συμβολικές καταλήψεις, θα πρέπει να ενημερωθεί το σύνολο των εργαζομένων για την κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης. Ταυτόχρονα, θα προετοιμασθεί και θα οργανωθεί η μαζική συμμετοχή όλων των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις που θα αποφασίσει το Γενικό Συμβούλιο.

Η μαζική συμμετοχή των Διοικητικών Συμβουλίων στην Περιφερειακή Σύσκεψη είναι η μόνη εγγύηση για τη συνολική προετοιμασία του κλάδου προκειμένου να ανατραπεί ο κυβερνητικός σχεδιασμός που στοχεύει στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης και στην εξαθλίωση νέων και παλαιών ασφαλισμένων και συνταξιούχων.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ – ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.»