Περιοδείες Πέτρου Ψωμά σε Άνω και Κάτω Καστρίτσι

Ο Πέτρος Ψωμάς συνεχίζει τις επισκέψεις του στους οικισμούς που συνιστούν τον Δήμο Πατρέων, προκειμένου να επικοινωνεί με τους κατοίκους τους, να καταγράφει τα αυτοδιοικητικά ζητήματα που τους απασχολούν και να συζητά για τις προτάσεις του σπιράλ για τον Δήμο Πατρέων και την πόλη. Ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, συνοδευόμενος από πολυμελή αντιπροσωπεία μελών του σπιράλ, βρέθηκε στο Κάτω Καστρίτσι το πρωί της Πέμπτης και στο Άνω Καστρίτσι την Κυριακή το πρωί.

Στο Κάτω Καστρίτσι ο Πέτρος Ψωμάς παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου και κατόπιν συναντήθηκε, σε παρακείμενο εστιατόριο με εκπροσώπους της εκκλησίας, του τοπικού συμβουλίου και της τοπικής κοινωνίας. Σε συνέχεια πρόσφατης συνάντησης του με το Τοπικό Συμβούλιο της περιοχής, επιβεβαίωσε τα προβλήματα καθημερινότητας, την αίσθηση εγκατάλειψης από την διοίκηση του δήμου και την παραμέληση έργων που εντάσσονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Πατρέων αλλά δεν υλοποιούνται.  

Στο Άνω Καστρίτσι, το πρωί της Κυριακής, οι άνθρωποι του σπιράλ βρέθηκαν, μετά τον πρωινό εκκλησιασμό, στα καφενεία του χωριού, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους θαμώνες και να ενημερώσουν τους ντόπιους για την υποψηφιότητα του Πέτρου Ψωμά για τον Δήμο Πατρέων. Οι δημότες αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, με τα θέματα της ύδρευσης και των εκκρεμών τεχνικών έργων να έχουν πρωτεύουσα θέση στις ανησυχίες και αγωνίες τους.

Ο επικεφαλής του σπιράλ, κατά τις επισκέψεις του, συναντήθηκε με εν ενεργεία αιρετούς, με πρώην αυτοδιοικητικούς και με σημαίνοντα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας. Εξέφρασε σε όλους την πάγια θέση του σπιράλ πως για τις θέσεις ευθύνης στα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου Πατρέων πρέπει να εκτίθενται και να εκλέγονται δυναμικοί και δραστήριοι άνθρωποι του κάθε τόπου, που γνωρίζουν τις περιοχές, τα ζητήματα και τους ανθρώπους και μπορούν να διεκδικούν με επιχειρήματα και να δρομολογούν τις βέλτιστες λύσεις. Το σπιράλ, στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, προτίθεται να πολιτευτεί με αυτή τη φιλοσοφία.

Στις παραπάνω περιοδείες τον επικεφαλής του σπιράλ συνόδευαν, μεταξύ άλλων, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας Ευαγγελία Βαβαρούτα και Στάθης Πολίτης και τα μέλη της παράταξης Νίκος Κοτσώνης, Μαρία Μπέλμπα, Ανδρέας Γιαννόπουλος, Ανδρέας Δούρος και Ανδρέας Βετούλας.