Πελετίδης και Τογιοπούλου με εργαζόμενους για την Γέφυρα

Συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με εργαζόμενους που πλήττονται από την τιμολογιακή πολιτική και τις αυξήσεις που επιβάλλει η εταιρεία Γέφυρα Α.Ε., σε όσους χρησιμοποιούν καθημερινά τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου για να πηγαίνουν στη δουλειά τους, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο.

Στη συνάντηση, ήταν παρούσα και η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Αναστασία Τογιοπούλου.

Στη συνάντηση οι εργαζόμενοι ξεκαθάρισαν ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από τη «λύση» και τις δήθεν μειώσεις που εξήγγειλαν η Κυβέρνηση και η εταιρεία. Εξήγησαν αναλυτικά, ότι ο τρόπος με τον οποίο η Γέφυρα θα προβαίνει στις χρεώσεις του νέου προγράμματος ανά διέλευση, όχι μόνο δεν το καθιστά  φθηνότερο από το αντίστοιχο e-pass του  2022, αλλά επί της ουσίας θα είναι ακριβότερο.

Οι εργαζόμενοι, πολλοί από τους οποίους πληρώνουν το ένα τρίτο του μηνιαίου εισοδήματός τους στα διόδια της Γέφυρας Α.Ε., μίλησαν για τις επιπτώσεις που υφίσταται τόσο η εργασιακή, όσο και η προσωπική τους ζωή, λόγω του δυσβάστακτου αυτού κόστους.

Η συνάντηση κατέληξε στη διαμόρφωση συγκεκριμένων αιτημάτων, τα οποία θα προωθηθούν με άμεσες ενέργειες απ’ την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, προς την Κυβέρνηση και όλους τους αρμόδιους φορείς.