To Πατρινόραμα τίμησε τον Παναγιώτη Φασούλα

Τιμητική πλακέτα για την τεράστια προσφορά του στην καλαθοσφαίριση, την Εθνική Ομάδα, αλλά και την παροιμιώδη αφοσίωσή του στα ιδεώδη του Αθλητισμού, επέδωσε το πανελλαδικό περιοδικό "Πατρινόραμα", στον βετεράνο αθλητή και υποψήφιο Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. Παναγιώτη Φασούλα.

Την πλακέτα επέδωσε ο κ. Νίκος Σπούδας, στέλεχος της εταιρείας "One Step" η οποία εκδίδει το περιοδικό "Πατρινόραμα", ευχαριστώντας παράλληλα τον μεγάλο αθλητή, για την πολύχρονη παρουσία του στην Εθνική ομάδα και την καταλυτική συνεισφορά του στην ανάδειξη του ελληνικού μπάσκετ, καθώς επίσης και για την καθοριστική συμβολή του στην προσέλκυση της νεολαίας στους κόλπους του αθλητισμού.

Ταυτόχρονα ο κ. Σπούδας, άδραξε την ευκαιρία για να ευχηθεί στην "αράχνη" του γηπέδων, καλή επιτυχία στην διεκδίκηση της Προεδρίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, επ' ωφελεία του ίδιου του αθλήματος και της Εθνικής Ομάδας.

Από την πλευρά του ο κ. Φασούλας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Σπούδα και το περιοδικό "Πατρινόραμα" για την τιμητική διάκριση, υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, εφόσον αναλάβει τα ηνία του ελληνικού μπάσκετ, για την αναγέννηση του αθλήματος, την αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος της νεολαίας και την ανάπτυξη της ερασιτεχνικής καλαθοσφαίρισης και των ανδρικών και γυναικείων ομάδων όλων των κατηγοριών της χώρας.