Παναχαϊκή - Φωστήρας 3-1

 12η νίκη της σε 16 παιχνίδια στη Football League κατάκτησε την Παρασκευή (20/2) η Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί επικράτησαν με 3-1 του Φωστήρα στο Παμπελοποννησιακό και εξακολουθούν να τα καταφέρνουν περίφημα, στην προσπάθεια που κάνουν να ανέβουν στη Superleague.

Στο 28' ο Λεωνίδας Κυβελίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε από τον Παντελάκη ο Στεργίδης, κάνοντας το 1-0. Ο ''φονέας'' έφτασε στην ισοφάριση λίγα λεπτά αργότερα. Ήταν στο 37' όταν ο Αλέξανδρος Σμυρλής έκανε την προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Η εκκίνηση της Παναχαϊκής στο δεύτερο μέρος ήταν εκπληκτική. Στο 46' ο Στεργίδης πήρε τη μπάλα με τη σέντρα, έκανε κούρσα προς την περιοχή του Φωστήρα, πραγματοποίησε το διαγώνιο σουτ και έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 67' ο Κυβελίδης ''χτύπησε'' ξανά. Ύστερα από κούρσα και σέντρα του Κοντοχρήστου από αριστερά, ο Έλληνας στράικερ σούταρε, στέλνοντας τη μπάλα αρχικά στο δεξί δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Άλλα, Ασίγκμπα, Σούλης, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Γκαντιάγκα, Στεργίδης (77' Ντα Κόστα), Μπουντόπουλος, Ζλατκόφσκι (53' Κορέτα), Κυβελίδης (82' Μαρουκάκης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Μπότος, Παντελάκης (51' Ζυγογιάννης), Βλάχος, Γενιτσαρίδης, Αχείμαστος, Μουστόγιαννης, Ράμα, Μπελέρης, Σμυρλής, Σιώπης (62' Υμεράι), Γκατσέσα (78' Ποτουρίδης).

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Πυλαρινός (Ζακύνθου), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)