Παναχαϊκή-ΠΑΟ 1-2

Νεότερη Ενημέρωση 01.19

Αν και ηττήθηκε κέρδισε τις εντυπώσεις η Παναχαική μέσα στην έδρα της ενάντια στον Παναθηναικό, για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, από την οποία αποκλείστηκε.

Σε πολλά σημεία η πατρινή ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά  μετά το τέρμα από τον Στεργίδη στις καθυστερήσεις, έχασε με 1-2.

Τα γκολ:

Κλωναρίδης 7',42-

Στεργίδης 90+1'

Αρχική Ενημέρωση 13.29

Η Παναχαϊκή υποδέχεται στις 19:00 το απόγευμα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να φέρει αρκετό κόσμο στο γήπεδο, αλλά και να δώσει χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ που αυτή τη στιγμή είναι σε κάτι παραπάνω από κακή κατάσταση.

Ακόμα μια ανακοίνωση για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, τονίζοντας: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για ν’ αποτελέσει ο αγώνας κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου.

Η φιλόξενη και φιλήσυχη Πάτρα εγγυάται ότι θα υποδεχθεί με τον προσήκοντα σεβασμό την αποστολή και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Με την ευκαιρία η ΠΑΕ προτρέπει το φίλαθλο κοινό της Πάτρας να διδάξει ποδοσφαιρικό πολιτισμό για άλλη μια φορά, ώστε μέσω της τηλεοπτικής κάλυψης του OTE TV, να διαπεράσει σε όλη τη φίλαθλη χώρα.

Ταυτόχρονα είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε ότι ο αγώνας μας με τον Παναθηναϊκό ανήκει στην κατηγορία των αγώνων «ειδικών συνθηκών» και υψηλής επικινδυνότητας καθότι πρόσφατα η αντίπαλη ομάδα, ως πρόξενος επεισοδίων στο ντέρμπυ της Super League με τον Ολυμπιακό, τιμωρήθηκε πολλαπλώς από την αθλητική Δικαιοσύνη.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν εννοεί να καταστεί θύμα, όποιας μορφής, με αφορμή την τεταμένη ατμόσφαιρα, η οποία επικρατεί στους κόλπους των οπαδών του Παναθηναϊκού. Θέλουμε, λοιπόν, εκ των προτέρων και έγκαιρα από κάθε άποψη, να επισημάνουμε ότι δεν θ’ αποδεχθούμε  πιθανά έκτροπα και προβοκάτσιες, γι’ αυτό και συνεχίζουμε άοκνα τις προσπάθειές μας προκειμένου να είναι το Παμπελοποννησιακό Στάδιο «εκκλησία».

Στην κατεύθυνση αυτή, προσβλέπουμε στην καταλυτική συνδρομή της Αστυνομίας, στην οποία τρέφουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη. Με σχετική απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού έγινε απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Γι’ αυτό το λόγο, οι μεμονωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα κυπέλλου, η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ανοίξει την Θύρα 3 (κερκίδα 4-5-6) προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να βρίσκονται από νωρίς στο Παμπελοποννησιακό στάδιο για την αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας κατά την είσοδο τους στις κερκίδες».