Πάτρα: Ανοιχτή Συνέλευση της Νέας Αριστεράς την Τετάρτη με ομιλητές τον Αλέξη Χαρίτση και τη Σία Αναγνωστοπούλου

Ανοιχτή Συνέλευση της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Πάτρα την Τετάρτη 7.2.2024 στις 7:00 μμ το απόγευμα με ομιλητές τον Αλέξη Χαρίτση και τη Σία Αναγνωστοπούλου.

Σε ανακοίνωση του νέου κόμματος αναφέρεται ότι: « Η ίδρυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» ήταν το πρώτο βήμα ενός νέου πολιτικού κύκλου. Τα πρώτα μηνύματα είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά και η μεγάλη μας ευθύνη είναι πώς θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις των αριστερών και προοδευτικών πολιτών για μια ουσιαστική νέα αρχή: νέα αρχή τόσο στο περιεχόμενο της πολιτικής, όσο και στον τρόπο οργάνωσης της πολιτικής.

Σήμερα έχουμε ένα καθήκον. 

Να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Στις κινήσεις δηλαδή που θα ανοίξουν το δρόμο για τη συγκρότηση ενός πολιτικού κόμματος ο συνδυασμός του οποίου θα είναι έτοιμος για τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Ιούνιο του 2024. Στόχος μας είναι να έχουμε συμβάλλει αποφασιστικά στη συγκρότηση ενός νέου ανοιχτού, ενωτικού, αριστερού, προοδευτικού και οικολογικού ψηφοδελτίου που θα κάνει τη διαφορά.

Αυτό παλεύουμε και θα το κάνουμε μαζί με εξωστρέφεια, ανανέωση και αυτενέργεια.

Σε αυτήν την κατεύθυνση απευθύνουμεανοιχτό κάλεσμα οργάνωσης και δράσης και καλούμε όλους τους αριστερούς, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να συμμετέχουν στην ανοιχτή συνέλευση της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Πάτρα την Τετάρτη 7.2.2024 στις 7:00 μμ το απόγευμα στον ΠολυχώροΠολιτισμού ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ, Ευμήλου 2, με ομιλητές τον Αλέξη Χαρίτση, Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και την Σία Αναγνωστοπούλου, Βουλευτή Αχαΐας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Θα ακολουθήσει συζήτηση».