Ο προπονητής της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, Ναπολέων Κεφαλόπουλος, στην Πάτρα

Την Πάτρα επισκέφθηκε για ένα τετραήμερο ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο βάδην, Αντιγόνης Ντρισμπιώτη κι εκ των κορυφαίων προπονητών, Ναπολέων Κεφαλόπουλος, μαζί με το συνεργάτη του προπονητή Νίκο Κουλουμπαρίτση και τις νεάνιδες, ταλαντούχες αθλήτριες, Ισαβέλλα Κοτσαχείλη, Ζωή Ανδρικοπούλου της Εθνικής μας ομάδας και την κορασίδα Βερονίκη Μπουγά.
Οι προπονητές και οι αθλήτριες φιλοξενήθηκαν στον Ξενώνα του Δήμου για ένα τετραήμερο προπόνησής τους στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, το Αθλητικό Κέντρο Λαδόπουλου, το Έλος Αγυιάς και την Καλογριά, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με τον Πατρινό προπονητή μεγάλων αποστάσεων, Γιάννη Δαγκόγλου.
Οι φιλοξενούμενοι προπονητές και αθλήτριες, συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλο, τον οποίο ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Γιάννης Δαγκόγλου. Συζητήθηκε η πρότασή του για τη διοργάνωση διεθνούς προπονητικού καμπ τα Χριστούγεννα στην πόλη μας, το μεγαλύτερο που θα έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα και συμφωνήθηκε μέχρι τέλος Οκτωβρίου να έχει υποβληθεί λεπτομερής πρόταση στην Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού, ώστε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τον Δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη, για να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Ο Νίκος Κεφαλόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Η Πάτρα έχει δυνατότητες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου, για προετοιμασίες και αγώνες, δηλώνω ενθουσιασμένος και θα έχουμε συνεργασία».
Ο Νίκος Κουλουμπαρίτσης δήλωσε «Είμαστε ενθουσιασμένοι, μοναδική εμπειρία, η φιλοξενία ήταν πρωτοφανής και από το προσωπικό του Ξενώνα, από όλους και ευχαριστούμε».
Εκ μέρους των αθλητριών η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη είπε: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και ευχαριστούμε», ενημέρωσε δε τον Αντιδήμαρχο ότι θα λάβει μέρος στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας 2022 - Φάνης Τσιμιγκάτος.