Ορίστηκε το νέο πολιτικό πρόγραμμα της Κ.Ο του ΚΚΕ Αχαΐας

Συνεχίζεται η πλατιά εξόρμηση, στο λαό και τη νεολαία της περιοχής, των Κομματικών Οργανώσεων του Κόμματος και τις ΚΝΕ στην Αχαΐα, ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιούνη.

Το πρόγραμμα καθημερινά εμπλουτίζεται και έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Τετάρτη 7 Ιούνη

-       Στη 1:00μμ, οι Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας και Δημήτρης Μαρμούτας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα περιοδεύσουν και θα μιλήσουν σε εργαζόμενους στην INTRASOFT.

-       Στις 3:30μμ, οι Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας και Δημήτρης Μαρμούτας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα περιοδεύσουν και θα μιλήσουν σε εργαζόμενους στην εταιρεία ΒAKTRO.

-       Στις 7:30μμ, η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας οργανώνει σύσκεψη με καλλιτέχνες και ανθρώπους του πολιτισμού, στο αίθριο του παλιού νοσοκομείου, θα μιλήσει ο Διονύσης Τσακνής, συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής και υποψήφιος βουλευτής επικρατείας του ΚΚΕ.  

-       8:30μμ, η Κ.Ο. Προσφυγικών θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Άνω Πόλη, με ομιλητή τον Χρήστος Πατούχας, υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας με το ΚΚΕ, θα χαιρετήσει ο Γρηγόρης Συμεωνίδης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ.

-       8:30μμ, η Κ.Ο. Παραλίας-Βραχνεΐκων-Μεσσάτιδας θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στο Σαραβάλι, με ομιλητή τον Δημήτρη Μαρμούτα, μέλος του υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας με το ΚΚΕ.

-       8:00μμ, οι Κ.Ο. Αιγιάλειας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στα Σελιανίτικα με ομιλητή τον Γιάννης Μποδιώτη, υποψήφιο βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ.

Πέμπτη 8 Ιούνη

-       Στις 7:30πμ, ο Άρης Αντωνόπουλος, μέλος του Τομεακού Γραφείου Αχαΐας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους στην επιχείρηση ΒΕΡΡΑΣ.

-       Στις 11:00πμ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας θα περιοδεύσει και θα μιλήσει με εργαζόμενους στη ΒΙΟΣΕΝ.

-       Στις 2:00μμ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας θα περιοδεύσει και θα μιλήσει σε εργαζόμενους στην ΑVRAMAR.

-       Στις 7:30μμ, η Δώρα Καραΐσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας, θα περιοδεύσει στα καταστήματα τηλεπικοινωνιών της Ακρωτηρίου.

-       Στις 8:00μμ, η Κ.Ο. Νοτίου Διαμερίσματος Πάτρας οργανώνει σύσκεψη στα Ζαρουχλέικα στην Αγίου Ιωάννη Πράτσικα θα μιλήσει ο Αποστόλης Αγγελής μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας. Θα χαιρετήσει ο Δημήτρης Μαρμούτας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ.

-       8:00μμ, οι Κ.Ο. Αιγιάλειας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο Μαυρίκι με ομιλητή τον Γιάννης Μποδιώτη, υποψήφιο βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ.

Παρασκευή 9 Ιούνη

-       Στις 7:30πμ, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα περιοδεύσει σε εργοτάξια και οικοδομές στην Πάτρα.

-       Στις 10:00πμ, ο Κώστας Τσιλιγιάννης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στα εμπορικά μαγαζιά της οδού Ακρωτηρίου στην Ταραμπούρα.

-       Στις 11:00πμ, οι Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας και Δημήτρης Μαρμούτας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα περιοδεύσουν και θα μιλήσουν σε εργαζόμενους στην FUTURE FORMAT (Παναγιωτόπουλος)

-       Στις 12:00πμ, ο Δημήτρης Μαρμούτας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα περιοδεύσει και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους της επιχείρησης «ΨΥΚΤΟΘΕΡΜΙΚΗ».

-       Στις 1:30μμ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας θα περιοδεύσει και θα μιλήσει σε εργαζόμενους στην ΤΕΚΜΕΚ.

-       Στις 7:30μμ, η Δώρα Καραΐσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας, θα περιοδεύσει στα καταστήματα τηλεπικοινωνιών στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

-       Στις 8:00μμ, οι Δημήτρης Αγγελόπουλος, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας και Κώστας Μουγκογιάννης, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν περιοδεία και θα μιλήσουν σε σύσκεψη στου Λάππα και τα Σαγέικα.

-       Στις 8:30μμ, η Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους στα εμπορικά του Κέντρου.

-       Στις 8:30μμ οι Κ.Ο. Ανατολικού Διαμερίσματος Πάτρας οργανώνει σύσκεψη στου Ρωμανού. Θα μιλήσει ο Κώστας Πελετίδης, Δήμαρχος Πατρέων.

-       8:30μμ, η Κ.Ο. Παραλίας-Βραχνεΐκων-Μεσσάτιδας θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Οβρυά, με ομιλητή τον Θάνο Μπίμπα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας. Θα χαιρετήσει η Αγγελική Ξυδία, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ.

Σάββατο 10 Ιούνη

-       11:00πμ, η Κ.Ο. Καλαβρύτων θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στο Πάος με ομιλητή τον Χρήστο Δάβουλο, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-       12:00μ, η Κ.Ο. Προσφυγικών θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Αγία Βαρβάρα, με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας.

-       8:00μμ, οι Κ.Ο. Αιγιάλειας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις Καμάρες Αιγίου με ομιλήτρια την Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσει ο Γιάννης Μποδιώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ.

-       8:30μμ, η Κ.Ο. Προσφυγικών θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Αγία Τριάδα, με ομιλητή τον Λουκά Αναστασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ

-       8:30μμ, οι Κ.Ο. Δυτικής Αχαΐας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην Κάτω Αχαγιά με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας.

-       8:30μμ, η Κ.Ο. Ερυμάνθου θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στο Λεόντιο με ομιλητή τον Δημήτρη Αγγελόπουλο, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας

Κυριακή 11 Ιούνη

-       11:30πμ, η Κ.Ο. Καλαβρύτων θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Κλειτορία, με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας.