Οι επισκέψεις των πολιτικών αρχηγών στην Πάτρα λόγω Ευρωεκλογών

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος μέχρι την κάλπη των Ευρωεκλογών με τους πολιτικούς αρχηγούς να πραγματοποιούν επισκέψεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η Πάτρα δεν λείπει από το πρόγραμμά τους ενώ τα επιτελεία και οι τοπικές οργανώσεις των κομμάτων ετοιμάζουν την κάθε λεπτομέρεια.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με πληροφορίες θα βρεθεί στην Πάτρα την Πέμπτη 30 Μαΐου ενώ αναμένεται να κινηθεί μέσα στην πόλη στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και της Ρήγα Φεραίου κάνοντας κάτι αντίστοιχο με την επίσκεψη που έκανε έναν χρόνο πριν ενόψει εθνικών εκλογών.  Δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει περιοδεία και επισκέψεις και στον υπόλοιπο νομό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Στέφανος Κασσελάκης σύμφωνα με πληροφορίες θα επισκεφθεί την Πάτρα την Παρασκευή 7 Ιουνίου. Όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιήσει ομιλία, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το μέρος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης θα βρει στην Πάτρα πραγματοποιώντας ομιλία στην πλατεία Τριών Συμμάχων την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Τέλος, την Πέμπτη 6 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, η πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στην πλατεία Τριών Συμμάχων.