Ντροπή! Καταγγέλλουν πανέμορφη εκδήλωση του Εμπορικού που δεν έδωσε ένα ευρώ και ήταν με δωρεάν είσοδο!

Στην Πάτρα αν δεν κάνεις τίποτα κανείς δεν θα σου πει κουβέντα. Αντίθετα αν κάνεις κάτι, όσο σωστό και αν είναι θα σε... καταγγείλουν! Δείτε την φαιδρή κριτικη στον Εμπορικό Σύλλογο που ήταν υπό την αιγίδα του (μαζί με το Πανεπιστήμιο Πατρών), μια εξαιρετική εκδήλωση για τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.

Ο Εμπορικος Σύλλογος α) Δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ γι αυτή και κάποιοι είπαν ψέματα ότι την χρηματοδότησε β) Η είσοδος στο "Πάνθεον" όπου έγινε ήταν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όποιον πήγε.

Ο Εμπορικός είχε στείλει mail σε όλα του τα μέλη να παραβρεθούν εφόσον το επιθυμούν. Και ενώ όλα πήγαν πολύ καλά - η εκδήλωση ήταν πανέμορφη με προβολή βίντεο και μουσική παράσταση (Μαρτάκης - Κωνσταντίνα) και με κόσμο- το μέλος του ΔΣ, Ρούπας την... κατήγγειλε! 

Δειτε τι είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κ. Ζαφειροπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του: "Οφείλω να σας ευχαριστήσω για την σημερινή σας παρουσία που οφείλεται φυσικά στην κοινή μας αγάπη για τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο.

Μόνο που όπως όλοι μας γνωρίζουμε παλιός δεν είναι. Είναι πάντα σύγχρονος, έξυπνος, τρυφερός, Κάθε νέα γενιά τον απολαμβάνει ενώ εμείς οι παλαιότεροι βλέπουμε πάλι και πάλι αυτές τις υπέροχες ταινίες. Και πάντα, θα ανακαλύψουμε μια ατάκα, μια εικόνα που μας είχε ξεφύγει για να την χαρούμε και αυτήν.

Οφείλω φυσικά να ευχαριστήσω και τον υπέροχο Μάκη Δελαπόρτα που κάνει μια άγια δουλειά. περνά στο παρασκήνιο αυτού του μύθου που λέγεται ελληνικό σινεμά και με έναν πακτωλό πληροφοριών προσθέτει τόσα άγνωστα σε όλους μας στοιχεία ώστε αυτές οι ταινίες να γίνουν ακόμα πιο όμορφες. Μάκη σε ευχαριστούμε γι αυτό. Το βιβλιο σου σίγουρα θα μπει στις βιβλιοθήκες πολλών Ελλήνων και το αξίζει με το παραπάνω.

Τέλος θέλω να σας πω ότι ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, με την μακρά και βαριά ιστορία του πάντοτε θα στηρίζει εκδηλώσεις όπως η σημερινή που προσφέρει και Live μουσική και τραγούδια με την Κωνσταντίνα και είναι δωρεάν για τους Πατρινούς. Συγχαίρω δε το πανελλήνιο περιοδικό της Πάτρας μας το ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ που συμβάλλει στην καθημερινότητα της πόλης μας με τέτοιες εκδηλώσεις".