Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”: Ενισχύεται με γιατρούς το Ακτινολογικό Τμήμα

Προς επίλυση βαίνει το πρόβλημα που προέκυψε με τις παραιτήσεις γιατρών από το Ακτινολογικό Τμήμα του «Αγίου Ανδρέα», σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠε).

Με απόφαση του διοικητή της 6ης ΥΠε, Γιάννη Καρβέλη, πέντε γιατροί μετακινούνται από άλλες δομές για να καλύψουν τα κενά που άφησαν πίσω τους οι τέσσερις παραιτηθέντες γιατροί.

Ειδικότερα, από χθες, ένας γιατρός, τίθεται πλήρως στη διάθεση των αναγκών του Τμήματος και ένας ακόμα θα καλύπτει το εφημεριακό του πρόγραμμα. Επίσης μία γιατρός θα αναλάβει πλήρη υπηρεσία στο Ακτινολογικό Τμήμα, πιθανότατα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα από την 1η Αυγούστου, μετακινείται γιατρός από το ΠΓΝΠ στον «Αγιο Ανδρέα», για τις εφημερίες του Ακτινολογικού Τμήματος

Παράλληλα, κατόπιν παρέμβασης του κ. Καρβέλη και συναίνεσης του καθηγητή διευθυντή του Ακτινολογικού Τμήματος στο ΠΓΝΠ, Δημήτρη Καρναμπατίδη, δύο ειδικευόμενοι ακτινολόγοι θα ενισχύσουν το Ακτινολογικό Τμήμα του «Αγίου Ανδρέα».

Εν τω μεταξύ χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του κ. Καρβέλη με μία από τις γιατρούς που υπέβαλαν παραίτηση. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο διοικητής του νοσοκομείου, Ηλίας Θεοδωρόπουλος. Η συζήτηση των τριών πλευρών κατέληξε στην απόφαση της γιατρού να επανέλθει στα καθήκοντά της.