Με ανοικτά τα μάτια η ΕΛ.ΑΣ. όλη τη διάρκεια της νύχτας – Καμία ανοχή στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας έχει ετοιμάσει ειδικό σχέδιο, με στόχο την απόλυτη τήρηση των μέτρων, δηλαδή μη δείχνοντας καμία ανοχή σε οποιαδήποτε παράβαση.

“Θα είμαστε παντού” είναι η χαρακτηριστική ατάκα που έλεγαν τα ηγετική στελέχη της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. σε ότι αφορά το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει καταρτιστεί από απόψε θα υπάρξουν αυξημένες περιπολίες στην πλατεία Γεωργίου, στις σκάλες της Αγίου Νικολάου, στην Γεροκωστοπούλου και σε όλα τα υπόλοιπα γνωστά στέκια των νεαρών που το περασμένο διάστημα προχωρούσαν σε συναθροίσεις.

Έλεγχοι θα γίνουν και σε περιοχές έξω από το κέντρο της Πάτρας, όπως στην πλατεία Ελευθερίας ή και σε άλλα σημεία που έχουν παρατηρηθεί συνωστισμοί.

Παράλληλα η αστυνομία θα έχει στο μικροσκόπιο της και το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, που από απόψε το βράδυ κλείνουν στις 11:300 το βράδυ.

Ζητούμενο είναι η απόλυτη τήρηση των μέτρων, έστω να μην δοθούν δικαιώματα σε κανέναν, καθώς πλέον την αυστηρότητα των ελέγχων τη ζητούν τόσο οι επαγγελματίες, όσο και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, προκειμένου να αποφύγουμε το lockcdown.