Κόβεντρι: Διακρίσεις Πατρινών αθλητών στους παιδικούς Αγώνες

Με σημαντικές επιτυχίες των παιδιών της Πάτρας ξεκίνησαν οι Διεθνείς Παιδικοί Αγώνες στο Κόβεντρι της Αγγλίας.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου Κώστας Δαβουρλής με προπονητές τον Βασίλη Μπιρλή και Κων/νο Παπαγιαννόπουλο νίκησε 2-0 την αντίστοιχη της πόλης Κάουνας της Λιθουανίας και 7-1 την ομάδα της πόλης Κίελο της Γερμανίας. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Πάτρας είναι η ομάδα της πόλης Πέσνικα της Σλοβενίας.

Στο στίβο ο Φίλιππος Χριστόπουλος τερμάτισε πρώτος, μεταξύ 12 αθλητών, στο Β’ προκριματικό γύρο στα 1500 μ. με επίδοση 4 λεπτά 26 δευτερόλεπτα και 10 δέκατα, είναι αθλητής του «Αρίωνα» με προπονητή το Βασίλη Σουβαλιώτη.

Η Μυρτώ Βαλαχά τερμάτισε πρώτη σε προκριματική σειρά των 800 μέτρων και προκρίθηκε στον τελικό. Είναι αθλήτρια του «Πέλοπα» με προπονήτρια την Ολυμπία Λυμπεράτου.

Ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος της «Ολυμπιάδας», με προπονητή τον Κώστα Λεβιδιώτη, με πολύ καλή επίδοση στα προκριματικά των 100 μέτρων, με χρόνο 12.31, πέρασε στον ημιτελικό.

Η Ειρήνη Τάνταρου του Συλλόγου «Άθλος», με προπονητή τον Γιάννη Δάκογλου, με επίδοση 2.28.80 στα προκριματικά των 800 μέτρων πέρασε στον τελικό.

Πολύ καλές επιδόσεις στα προκριματικά των 100 μέτρων είχαν και οι σπρίντερς του «Έσπερου» Ασημούλα Κένεντυ – Καρλή με 13.56, με προπονητή το Νίκο Κουβαρά και η Ιζαμπέλα Αναγνωστοπούλου του «Κούρου» με 14.10, με προπονητή το Γιώργο Παπανδρεόπουλο.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και διακρίσεις στα παιδιά μας.

Σημ. Η φωτογραφία είναι από την τελετή έναρξης και υποδοχής των αντιπροσωπειών (διακρίνεται ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας με το Δήμαρχο του Κόβεντρι, Σιελεράρ Μάτον).