ΚΥΚΑΟ: Πατρινοί πάσης Ελλάδος (Η μπύρα του καλοκαιριού)

Η μπύρα ΚΥΚΑΩ (ανακατεύω), παράγεται στο Πλατάνι στην Πάτρα και η εφημερίδα "Καθημερινή" την παρουσιάζει σαν μια μπύρα από τις 8 του καλοκαιριού με το παρακάτω κείμενο: 

"Περισσότερες από 80 (!) ετικέτες μέσα σε τέσσερα χρόνια έχουν στο portfolio τους οι ζυθοποιοί της ΚΥΚΑΩ. Οι υπέροχες συσκευασίες τους τραβάνε την προσοχή ακόμα και των πιο αμύητων στις μπίρες, ενώ οι μυημένοι και γνώστες λατρεύουν τα απρόσμενα γευστικά χαρακτηριστικά τους.

Οι τελευταίες «βρασιές» τους, όπως λένε στη γλώσσα των ζυθοποιών, περιλαμβάνουν πολλά στιλ που για πρώτη φορά μπαίνουν σε αλουμινένια συσκευασία (κουτάκι), όπως οι West Coat IPA, East Coast IPA και New England IPA. Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί μια πεντανόστιμη μπίρα με φρουτένιο χαρακτήρα και άκρως καλοκαιρινή γεύση, με σμέουρα και ρόδια, η Raspberry & Pomegranate Berliner Weisse, πλούσια, θολή και έξτρα απολαυστική.

Σε φιάλη βρήκαμε μια Mexican Imperial Stout, που έχει παλαιώσει σε βαρέλι, με έντονη γεύση από κακάο και σοκολάτα, όχι τόσο καλοκαιρινή αλλά εξαιρετικά νόστιμη".