Κραυγή οργής από Πατρινό δημότη για σημείο ντροπής

Την παρακάτω ανάρτηση έκανε ο κ. Αποσκίτης στην ομάδα του στο fb, στηλιτεύοντας την κατάσταση που επικρατεί σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Πάτρας όπου καθημερινά διέρχονται εκατοντάδες πολίτες, επισκέπτες και ταξιδιώτες της πόλης. 

https://www.facebook.com/100070073363376/videos/1720722178274426

Προς:

1. Εισαγγελία Εφετών Πατρών.

2. Γραμματεία Πρωτοδικείου

Πατρών.

Κατ' αρχή σας ζητώ συγγνώμη για τον τόνο της φωνής μου στο βίντεο και για τη σκληρή γλώσσα , αλλά ο θυμός , η οργή και η αγανάκτηση αυτών που είδα με εξόργισαν τόσο που δεν μπορούσα να κρατηθώ.

Δεύτερον. Σας καλώ να κάνετε μια αυτοψία στο παλιό εγκατελειμένο , ορθάνοιχτο δημοτικό κτήριο στην αρχή του Μόλου της Αγ. Νικολάου και αν από τα όσα γράφω , λέω και προβάλω στο βίντεο είναι ψέματα να με μηνύσετε. Αν όμως είναι αλήθεια τότε να παρέμβετε αυτεπάγγελτα και να καθίσετε - επιτέλους - στο σκαμνί τους υπεύθυνους φορείς που εγκληματούν κατά της πόλης μου.

Το παλαιό εγκατελειμένο δημοτικό κτήριο στην αρχή του Μόλου της Αγ. Νικολάου.

Κίνδυνος δημόσιας υγείας από ανθρώπινα ούρα που έχουν γίνει λάσπη , περιττώματα , βρόμικα ρούχα και ένα μόνιμο σμήνος από μύγες , κουνούπια , κατσαρίδες , ποντίκια κ.α.

Και αυτά στη μοναδική κεντρική απόληξη της πόλης μας προς τη θάλασσα.

Ολόκληρη η μικρή πλατεία που επάνω είναι το παλιό κτήριο , γεμάτη και αυτή ούρα , ξερά χόρτα και κλαδιά όπου ανάμεσά τους είναι περιττώματα , βρόμα και δυσοσμία. Δεν είναι ανάγκη να μπεις μέσα στο κτήριο . Αρκεί να διασχίσεις την πλατεία για να δακρύσεις από το χώρο που έχει μετατραπεί σε υπαίθρια δημόσια τουαλέτα.

Και όλα αυτά στο μοναδικό χωρίς μάντρες και κάγκελα παραθαλάσσιο χώρο περιπάτου , όπου πρόσφατα η κ. Τογιοπούλου τον έκλεισε από αυτοκίνητα , για να κάνει βόλτα - είπε - ο πατραϊκός λαός. Να κάνει βόλτα πάνω στα ούρα και στα κόπρανα , ανάμεσα στις ξεραμένες πλέον αγριομολόχες - δυο μήνες τους λέω συνέχεια να πάνε να τις κόψουν.

Είμαι από τους λίγους πατρινούς που πλέον , με τόσα που έχω δει και με αυτό που συμβαίνει στο μόλο , μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η Πάτρα βρομάει. Ολόκληρο το κεντρικό θαλάσσιο μέτωπο βρομάει. Ο κόσμος της Πάτρας κάνει βόλτα επάνω στη βρόμα.

Κοιτάξτε το βίντεο και συγγνώμη για άλλη μια φορά αλλά αν είχα μπροστά μου τους Αντιδημάρχους θα τους έκλεινα μέσα στο κτήριο μόνο 10 λεπτά και μετά πιστεύω θα ενεργούσαν.

Πρέπει να ντρέπεστε κύριοι.

Την ανάρτηση εκτός των αρχικών αποδεκτών στέλνω:

1. 6η Υγειονομική Περιφέρεια και την παρακαλώ πολύ να λάβει άμεσα μέτρα για τη δημόσια υγεία καθότι ολόκληρος ο χώρος της πλατείας είναι εστία μόλυνσης. Τα μικρόβια μόνο που μεταφέρουν στα σπίτια τους όσοι διασχίζουν την πλατεία - που κολλούν οι σόλες επάνω στα πηχτά ούρα - είναι αρκετό να μολυνθεί ολόκληρη η οικογένεια. Επιβάλλεται να παρέμβετε άμεσα.

2.Σε όλους τους Αντιδημάρχους του Δήμου Πατρέων που πρέπει να ντρέπονται. Ντροπή σας.

3.Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

4.Στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

5.Στο Συνήγορο του Πολίτη

6.Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

7.Στο γραφείο Συμπαραστάτη ΠΔΕ.

Κοιτάξτε το βίντεο , που αδικεί κατά πολύ την άθλια πραγματικότητα που επικρατεί στο Παλαιό Λιμάνι της πόλης μας. Στον κεντρικό μόλο της Αγίου Νικολάου. Χώρος βόλτας , αναψυχής , διασκέδασης.

ΝΤΡΟΠΗ.

Ντρέπομαι που με διοικούν ανίκανοι άνθρωποι.

Υ.Γ.

Αυτά που συμβαίνουν στο μόλο της Αγίου Νικολάου δεν είναι η κακή μας παιδεία , αλλά οι αλλοδαποί και οι Ρομά που χρόνια τώρα έχουν γκετοποιήσει το χώρο μετατρέποντας τον σε δημόσιες τουαλέτες.

Εκεί που άλλες πόλεις αδικούνται που δεν έχουν λίγο θάλασσα , εμείς έχουμε ένα απέραντο θαλάσσιο μέτωπο για χέστρες.