Καταγγελία φοιτήτριας της Πάτρας στην ΕΛΑΣ για ασελγείς πράξεις σε βάρος της

Φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών προσήλθε στην Ασφάλεια Πατρών και κατήγγειλε ότι βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής σε γνωστό κλαμπ του Ρίου μαζί  με δύο φίλες της. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους κατανάλωσαν αλκοόλ ενώ ένας άνδρας που βρισκόταν στον ίδιο χώρο φέρεται να προέβη σε βάρος της σε ασελγείς πράξεις, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να περιγράψει τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν.

Η κοπέλα μετά τα όσα καταγγέλλει πως συνέβησαν επέστρεψε με ταξί στο σπίτι της και την επόμενη ημέρα το μεσημέρι προσήλθε στην Ασφάλεια Πατρών για να καταγγείλει το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί αφού κατέγραψαν όσα κατήγγειλε, την παρέπεμψαν για να εξεταστεί από ιατροδικαστή, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σήμερα, οπότε και θα δοθούν οι απαντήσεις σχετικά με τιο περιεχόμενο της καταγγελίας της.

Πάντως η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει τις απαντήσεις στο ερώτημα για το τι πραγματικά συνέβη σε φοιτήτρια η οποία κατήγγειλε στις Αρχές πως έπεσε θύμα ασέλγειας τις νυχτερινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή του Ρίου.