Κατάσχεση κοκαΐνης χιλιάδων ευρώ και συλλήψεις τεσσάρων ατόμων

Με την κατηγορία της διακίνησης σκληρών ναρκωτικών συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες κατά τη διάρκεια στοχευμένης αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάτρα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Όλοι οι συλληφθέντες είναι Πατρινοί και στα σπίτια τους εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα κιλό και 200 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ. Η αξία της ναρκωτικής ουσίας σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις κυμαίνεται από 96.000 έως και 120.000 ευρώ.

Η σύλληψη των διακινητών και ο εντοπισμός της μεγάλης ποσότητας του λευκού θανάτου, αναμένεται να προκαλέσουν ντόμινο αποκαλύψεων τις επόμενες ώρες καθώς στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε λίστα με ονόματα πελατών.

Στις πρόχειρες σημειώσεις φέρεται να συμπεριλαμβάνονται τα στοιχεία γνωστών πατρινών επιχειρηματιών. Από τη μέχρι τώρα έρευνα προκύπτει, ότι πρόκειται για άτομα που δραστηριοποιούνταν προ λοκντάουν σε περίοπτους επαγγελματικούς χώρους και έρχονται σε επαφή με αρκετό κόσμο, όλων των ηλικιών.

Μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν μέσω της επαγγελματικής τους ενασχόλησης προωθούσαν σε πελάτες τη ναρκωτική ουσία ή την προμηθεύονταν για προσωπική χρήση.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους συλληφθέντες να βρίσκονται στην Ασφάλεια Πατρών, όπου και κρατούνται. Με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

 

Πηγή: "Π"