Καλάβρυτα – Παγκράτι: Αδιαφορεί ο κ. Μιχαλόπουλος για το «μαρμαρωμένο νερό»

Την αδιαφορία του αντιδημάρχου Ασημάκη Μιχαλόπουλου παρουσιάζει μία εβδομάδα μετά την καταγγελία με φωτογραφικό υλικό για τα «πετρώματα» στο δίκτυο ύδρευσης στα Καλύβια Παγκρατίου, ο πρόεδρος της κοινότητας Ανδρέας Ντατσόπουλος, ο οποίος ζητά επιτακτικά να βρεθεί λύση.

ι σωληνώσεις του δικτύου ύδρευση της κοινότητας είναι γεμάτες με συμπαγείς ασβεστώσεις με αποτέλεσμα να κλείνει παντελώς η διατομή των σωλήνων στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης και να μην αφήνει το νερό να περάσει.

Σημαντικό να αναφερθεί είναι πως στις λίγες περιπτώσεις που το νερό καταφέρνει να περάσει από τις φραγμένες σωληνώσεις, είναι επικίνδυνο για την υγεία των κατοίκων.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ανδρέας Ντατσόπουλος ρίχνει «κεραυνούς» κατά του αντιδημάρχου Κλειτορίας Ασημάκη Μιχαλόπουλου, καθώς όπως δηλώνει δεν θέλει να συνεργαστούν για να λυθεί το θέμα.

«Δεν συνεργάζεται ο αντιδήμαρχος και θεωρώ πως το κάνει για προσωπικούς λόγους. Ξέρει να συνεργάζεται προσωπικά μόνο με συγκεκριμένα άτομα και με τον σύλλογο.

Του ζητήσαμε να μας περιγράψει τι χρειάζεται να γίνει για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο δίκτυο ύδρευσης: «Δεν είμαστε απαιτητικοί. Δεν ζητάμε να αλλάξει όλο το δίκτυο. Εδώ και ενάμιση χρόνο που είμαι πρόεδρος όμως, δεν έχει γίνει τίποτα. Θα μπορούσαν κάθε χρόνο να άλλαζαν από 150 μέτρα του δικτύου ύδρευσης και να μην υπάρχει πρόβλημα».