Θάνος Χριστακόπουλος: Τελικά έχουμε μόνο ο ένας τον άλλο

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας με τον συνδυασμό «Μαζί Αλλάζουμε» του Κώστα Καρπέτα, με αφορμή την συγκινητική ανταπόκριση των Αχαιών στο κάλεσμα για βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας, αναφέρει τα εξής:

«Τελικά έχουμε μόνο ο ένας τον άλλο. Αυτό διαπιστώνω τις τελευταίες ημέρες μετά τις πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα μας και την απελπισμένη έκκληση για βοήθεια από τους πληγέντες συμπολίτες μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτε άλλο!

Η Πολιτεία είναι ανύπαρκτη, το «επιτελικό» κράτος έχει καταρρεύσει πλήρως και σηκώνει τα χέρια ψηλά! Μόνο οι ευαισθητοποιημένοι κι ενεργοί πολίτες, μέσω της αυτοοργάνωσήςτους, σώζουν την κατάσταση. Κι ευτυχώς είναι πολλοί οι Αχαιοί που διαθέτουν ενσυναίσθησηκαι χωρίς να το πολυσκεφθούν σπεύδουν να προσφέρουν από το υστέρημά τους είδη πρώτης ανάγκης.

Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Όπως πληροφορούμαι, εμείς οι απλοί πολίτες καταφέραμε να συγκεντρώσουμε περίπου 8 τόνους πράγματα: Ρούχα, παπούτσια, είδη υγιεινής, νερά, χυμούς, τρόφιμα ακόμα και παιχνίδια για τα παιδάκια.

Μέσα στην μαυρίλα και την ανικανότητα του κράτους αυτές οι ενέργειες μας κάνουν ακόμα να πιστεύουμε ότι… υπάρχει ελπίδα! Σας ευχαριστούμε που ακόμα μας θυμίζετε τι σημαίνει Άνθρωπος!

Ως παράταξη για ένα μόνο δεσμευόμαστε ότι η αλληλεγγύη προς όλους και ειδικά προς τις Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδας μπαίνουν στο Κέντρο της Πολιτικής μας! Με σεβασμό και αξιοπρέπεια…».