Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φιλοξενούν στην Πάτρα το Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διοργανώνεται από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, από 29 έως 31 Οκτωβρίου 2021, στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

Πρόκειται για διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων στις οποίες θα συμμετέχουν περίπου 200 αθλήτριες απ όλη την Ελλάδα, σε ένα αθλητικό γεγονός πανελλήνιας εμβέλειας που προστίθενται στο αθλητικό καλεντάρι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αποδεικνύοντας ότι η περιοχή διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις ικανές να φιλοξενήσουν σημαντικές διοργανώσεις.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι αρωγός σε αθλητικά γεγονότα. Οι προσπάθειες μας για προσέλκυση και διοργάνωση αθλητικών γεγονότων βρίσκουν ανταπόκριση, εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική, την ώρα που ο αθλητισμός ανακτά τη δυναμική του και επιστρέφει στην κανονικότητα. Με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχτούμε στην Πάτρα τις αποστολές που θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, τα μέλη των οποίων θα γνωρίσουν από κοντά την αχαϊκή πρωτεύουσα, θα έρθουν σε επαφή με τη Δυτική Ελλάδα και είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνουν με τις καλύτερες εντυπώσεις, τις οποίες μεταφέροντάς τες συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της ευρύτερης περιοχής» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, επισημαίνοντας ότι συνεχίζονται οι επαφές με τις αθλητικές ομοσπονδίες με στόχο η Δυτική Ελλάδα να καταστεί πρωταγωνιστής στον τομέα του αθλητισμού.