Η κυρία Κουρή, οι καφέδες του Δημαρά και οι 31.000 ευρώ στην Έδεσσα

Το περιοδικό 'Πατρινόραμα" αποκαλύπτει ότι από τον Οργανισμό Δήμου Πατρέων (Ήρα Κουρή), έγινε σε εταιρεία της …Έδεσσας απ’ ευθείας ανάθεση 31.000 ευρώ, για την διασκευή Πατρινών Καρναβαλικών τραγουδιών, σαν μην υπήρχαν για το σκοπό αυτό τοπικές εταιρείες παραγωγής!

Ενώ μετέωρο μένει το ερώτημα, εάν οι Πατρινοί δημιουργοί των τραγουδιών, έχουν ερωτηθεί και συναινέσει για τις διασκευές και εάν θα λάβουν όπως είναι το σωστό, χρήματα για τα πνευματικά τους δικαιώματα…

Σίγουρα η Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Ήρα Κουρή, θα πρέπει να απαντήσει στις καταγγελίες της Δημοτικής Παράταξης “Ώρα Πατρών”, που κάνει ξανά λόγο για διάθεση συνολικά 100.000 ευρώ, για ένα Καρναβάλι, που φέτος …δεν θα γίνει ουσιαστικά!

Και επίσης ρωτάει την Πρόεδρο του Καρναβαλικού Οργανισμού:

-Γιατί έγιναν απευθείας αναθέσεις;

-Γιατί δεν μερίμνησε νωρίτερα μέσα από νόμιμες διαδικασίες;

Θυμίζουμε ότι η Ήρα Κουρή επιτέθηκε στον τότε Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά αν και εκλεγμένη με την παράταξη του διότι είχε προβλεφθεί ποσό 1.000 ευρώ για καφέδες και σνακς σε εκδήλωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Τότε υπερασπιζόταν το χιλιάρικο της οδού Μαιζώνος, τώρα πρέπει να υπερασπιστεί τα 31.000 ευρώ της Έδεσσας.