Επιχειρηματίας της Πάτρας έπεσε θύμα της 45χρονης πρώην υπαλλήλου του-Εκκρεμούν σε βάρος της κι άλλες υποθέσεις στη Δικαιοσύνη

Καταδίκη 8 μηνών για πλαστογραφία μετά χρήσεως και κατ’ εξακολούθηση, επ’ αυτοφώρω σύλληψη για έκδοση δανείου ύψους 10.000 ευρώ και δικογραφίες σε εξέλιξη για εξαπατήσεις σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών «κουβαλά» η 45χρονη γυναίκα που φέρεται να είχε στήσει έρανο – απάτη για τη θεραπεία του δήθεν άρρωστου παιδιού της.

Ένα από τα θύματά της ήταν ο πρώην εργοδότης της, γνωστός επιχειρηματίας των Πατρών, ο οποίος μίλησε περιγράφοντας πώς τους χρέωσε τόσο, ώστε ο γιος του να κινδυνεύει να μπει φυλακή!

«Αυτήν την κοπέλα την είχα στη δουλειά μου 10 χρόνια. Της είχα τόση εμπιστοσύνη, την είχα σαν παιδί μου. Ο γιος μου ήταν κατηγορούμενος σε δύο υποθέσεις πλαστογραφίας στις οποίες αθωώθηκε και καταδικάστηκε η 45χρονη… Μετά από πολύ καιρό, διαπιστώσαμε ότι με είχε μπλέξει σε διάφορες υποθέσεις με πλαστογραφίες, ψευδείς δηλώσεις, βεβαιώσεις», ανέφερε. Ο ίδιος την είχε εξουσιοδοτήσει να πληρώνει τόσο τις προσωπικές του υποχρεώσεις όσο και της εταιρίας του, με την ίδια να επικαλείται γνωριμίες παντού. Εκείνη ισχυριζόταν ότι τις ολοκλήρωνε, αλλά στην πραγματικότητα χωρίς να προβαίνει σε καμία συναλλαγή παρακρατούσε τα χρήματα, εμφανίζοντας μάλιστα πλαστές βεβαιώσεις και αποδείξεις.
«Επιβαρύνθηκα με ένα τεράστιο ποσό πρόστιμο και φυσικά με αυτά τα χρήματα τα οποία δεν είχαν πληρωθεί στον ΕΦΚΑ, αλλά τα είχε κρατήσει αυτή. Δεν είχα βγει σε σύνταξη γιατί απλούστατα δεν μπορούσα να βγω αφού χρωστούσα», προσέθεσε ο ίδιος. Και ανέφερε, πως η γυναίκα αυτή δεν έχει γιο Διονύση, αλλά Χρήστο και ότι σε εκείνον είχε ισχυριστεί ότι το παιδί της έπασχε από την καρδιά του. Ο άνθρωπος, μάλιστα, όχι μόνο την έφερε σε επαφή με τον καρδιοχειρουργό που εγχείριζε δωρεάν παιδάκια, αλλά της έδωσε και χρήματα για να τη βοηθήσει.

Θύμα της 45χρονης έπεσε και μια Πατρινή με την οποία διατηρούσε φιλικούς και μετέπειτα συγγενικούς δεσμούς, καθώς της απέσπασε το ποσό των 73.000 ευρώ με πρόσχημα να τα επενδύσει για λογαριασμό της σε επενδυτικό τραπεζικό πρόγραμμα, προσκομίζοντας μάλιστα έγγραφα με… λογότυπα και σφραγίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 45χρονη έχει συλληφθεί στο παρελθόν δύο φορές για πλαστογραφία, μια φορά τον Ιανουάριο του 2019 με τρεις πλαστές σφραγίδες βεβαίωσης εξουσιοδότησης και μια δεύτερη τον Μάιο του ίδιου χρόνου, όταν, με πλαστά έγγραφα, πήγε να πάρει δάνειο 10.000 ευρώ από τράπεζα.