Επιτυχής η συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στην Πάτρα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας η τέταρτη εβδομαδιαία συγκέντρωση εκλογικής ετοιμότητας στελεχών από την Πάτρα με την οποία έκλεισε ο πρώτος κύκλος.
Εισηγητής ήταν η Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Κα. Έντζη Σταματάκη – Συνοδινού η οποία υπογράμμισε :
«Το επόμενο διάστημα όλοι εμείς οι εθελοντές , τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια τεράστια πρόκληση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πρώτη ύλη όλα τα βασικά γνωρίσματα της παράταξής μας τη σύνεση , το μέτρο , τον ορθό λόγο , την ελευθερία , την έμπρακτη αλληλεγγύη , το σεβασμό στην παράδοση , τη δικαίωση όλων των μεγάλων ιστορικών επιλογών μας από την πρώτη μέρα της θητείας του ως πρωθυπουργός έβαλε το πρόταγμα των επόμενων ετών. Θέλει η κυβέρνηση του να κριθεί από τα αποτελέσματα του μεταρρυθμιστικού της έργου και όχι για τις προθέσεις της.
Η  Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας αξιοποιεί όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας και επαφής με την κοινωνία παραδοσιακούς και σύγχρονους. Επειδή όμως τα κόμματα δεν είναι μόνο δεξαμενές σκέψης συνεχίζουμε την ανάδειξη ρεαλιστικών και εφαρμόσιμων προτάσεων μέσα από συλλογικές διαδικασίες με τη συμβολή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών και φίλων. Οι συγκεντρώσεις εκλογικής ετοιμότητας που διοργανώνει η Δ.Ε.Ε.Π. έρχονται να συμβάλλουν στην αναδιάταξη των δυνάμεων μετά την επανεκκίνηση και την απαιτούμενη ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού.
Στεκόμαστε δίπλα στην κυβέρνηση  και υπηρετούμε τα ιδανικά και τις αξίες μας. Υποστηρίζουμε το έργο της  με νηφάλιο λόγο χωρίς κραυγές επενδύοντας στο πολιτικό επιχείρημα , εξειδικεύοντας τις πρωτοβουλίες της και προβάλλοντας τα αποτελέσματα της δημόσιας πολιτικής της.
Προχωράμε δυναμικά. Κερδίζουμε το στοίχημα της αποτελεσματικότητας. Αλλάζουμε τον τόπο μας. Κτίζουμε στην Ελλάδα μια νέα εποχή εθνικής αυτοπεποίθησης».  

Από την προσεχή Τετάρτη 6 Ιουλίου και κάθε Τετάρτη του μήνα ( 13 , 20 , 27 ) στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. στην Πάτρα θα πραγματοποιούνται στα πλαίσια του Β΄ Κύκλου συγκεντρώσεις εκλογικής ετοιμότητας στελεχών από τις συνοικίες της πόλης