Επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Πάτρας οι πρωταθλητές του ΝΟΠ

Τους πρωταθλητές της ομάδας του ΝΟΠ (Ναυτικός Όμιλος Πατρών) που πραγματοποίησαν θριαμβευτική άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία όπου ανήκουν, υποδέχτηκε σήμερα (Τρίτη 30 Μάη) το μεσημέρι στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Παρών, από τη Δημοτική Αρχή, ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος και από την πλευρά του ΝΟΠ, οι αθλητές του, ο προπονητής τους, Δημήτρης Κραβαρίτης, ο Πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μάνεσης, ο έφορος υδατοσφαίρισης, Νίκος Φιλόπουλος και ο νομικός σύμβουλος, Κώστας Κρεμμύδας.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση του ΝΟΠ για το θρίαμβό τους αναφέρθηκε στην ιστορία του Ομίλου τον οποίο χαρακτήρισε ως ένα από τα αθλητικά τοπόσημα της Πάτρας.

Ο Δήμαρχος επισήμανε ότι παρά τις δυσκολίες που προκαλούν η εμπορευματοποίηση και η επαγγελματικοποίηση του αθλητισμού, ο Δήμος, με ό,τι δυνάμεις διαθέτει, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και βεβαίως του ΝΟΠ.

Ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κανελλόπουλος και όλοι οι εκπρόσωποι του Ομίλου ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την υποδοχή και τη στήριξη που παρέχει ο Δήμος.

Ο αρχηγός έδωσε στο Δήμαρχο μια μπάλα πόλο με τις υπογραφές όλων των αθλητών, ενώ ο Ιάσονας Πολάτος έδωσε στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού μια δεύτερη μπάλα την οποία ο Αντιδήμαρχος παρέλαβε συγκινημένος αφού ο αείμνηστος πατέρας του Πολάτου, ο Τάκης Πολάτος, ήταν επιστήθιος φίλος του.