Επίσκεψή της Έφης Αχτσιόγλου στην Πάτρα

Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Αγορά Αργύρη παρευρέθηκε χθες η βουλεύτρια της Ν. Αριστεράς Έφη Αχτσιόγλου. Τοποθέτηση και συντονισμό έκανε η βουλεύτρια Αχαίας Σία Αναγνωστοπούλου. Στο αμιγώς γυναικείο πάνελ παρουσίασαν τις θέσεις τους και οι υποψήφιες ευρωβουλεύτριες της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Νάντια Κουλουμπή και Κατερίνα Φλώρου.

Η Έφη Αχτσιόγλου αναφέρθηκε στη σημασία των ευρωεκλογών για την Ελλάδα. «Οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές για την Ελλάδα. Δεν εκλέγουμε κυβέρνηση αλλά πρέπει να αναδειχτεί μια ισχυρή αριστερή προοδευτική αντιπολίτευση. Αυτό τον ρόλο δεν μπορούν να το  διαδραματίσουν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ρόλος που μπορεί να παίξει η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ γι αυτό καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν τη ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στις ευρωεκλογές.»

Το βράδυ της στην πόλη το έκλεισε με φίλες και φίλους στο γνωστό εστιατόριο Bianco της Ρ. Φεραίου.

Να θυμήσουμε ότι χτες το πρωί, η κ. Αχτσιόγλου είχε συναντηθεί με διάφορους φορείς από τον χώρο της δικαιοσύνης και με το ΔΣ του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Πάτρας στο Δικαστικό Μέγαρο καθώς και με το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.