Εντάχθηκε στη λίστα έργων ΣΔΙΤ το Αστυνομικό Μέγαρο Πάτρας

Στη νέα λίστα των έργων ΣΔΙΤ προϋπολογισμού άνω των 2 δις €, εντάχθηκε το Αστυνομικό Μέγαρο Πάτρας, όπως και η αστική ανάπλαση της περιοχής. Η ανακοίνωση της λίστας εκτιμάται πως πολύ πιθανά θα γίνει την προσεχή εβδομάδα.

Για την εξέλιξη, ενημερώθηκε ο αχαιός υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης από τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση.

Η πρόταση για για τη χωροθέτηση του έργου στο ΚΕΤΧ, ανήκει στον κ. Κατσανιώτη, ο οποίος και ανέλαβε πρωτοβουλίες για επαφές με τις ηγεσίες των συναρμόδιων υπουργείων «Η προσωπική ικανοποίηση είναι μεγάλη καθώς τόσο οι κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, όσο και οι επαφές με συναδέλφους υπουργούς το τελευταίο δωδεκάμηνο, φέρνουν απτά αποτελέσματα.

Η τοπική Αστυνομία θα αποκτήσει επιτέλους ένα κτίριο που θα ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες της, ενώ και μία πολύ σημαντική περιοχή της Πάτρας θα γνωρίσει μία μεγάλη αστική ανάπλαση που θα την αναβαθμίσει. Το διπλό αυτό έργο θα είναι ένα έργο – σύμβολο της σύγχρονης Πάτρας» δήλωσε.