Εκδικάστηκαν οι αγωγές των απολυμένων της ΕΡΤ-Πάτρας

Έως το τέλος του έτους το πιθανότερο θα εκδόσει το Πρωτοδικείο της Πάτρας την απόφασή του στις αγωγές των εργαζομένων της ΕΡΤ Πάτρας κατά των παράνομων και καταχρηστικών απολύσεών τους, στις 11 Ιουνίου του 2013 μέσω του νομικά διάτρητου εγγράφου του Γκίκα Μάναλη, οι οποίες συζητήθηκαν σήμερα το πρωί.

Σε δηλώσεις τους στα τοπικά ΜΜΕ εξέφρασαν τη σιγουριά για τη δικαίωση των εργαζομένων και την επαναλειτουργία της ΕΡΤ ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης, ο εκπρόσωπος της ΠΟΣΠΕΡΤ Γιάννης Λευκιμιάτης, ο Νάσος Μπράτσος, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ και η Χρυσή Κοσμάτου, εργαζόμενη της ΕΡΑ Πάτρας.

Ο Δήμος Πατρέων εξέφρασε τη συμπαράσταση του με την παρουσία στα δικαστήρια του Αντιδημάρχου Διοίκησης Δήμου Πατρέων Διονύση Πλέσσα.

Στο Πρωτοδικείο Πατρών, δίπλα στους αγωνιζομένους εργαζόμενους της ΕΡΤ Πάτρας, βρέθηκαν επίσης αντιπροσωπείες του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων, της Κίνησης Υπεράσπισης Προσφύγων και Μεταναστών, της δημοτικής παράταξης ΡΑΠ, της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας.

Αλληλέγγυοι στον αγώνα τους και απλοί πολίτες, που έσπευσαν από νωρίς να τους συμπαρασταθούν.