Δυναμική επέκταση των Idea Stores (και) στην Πάτρα με δεύτερο υπερσύγχρονο κατάστημα - κόσμημα

Ένα νέο υπερσύγχρονο κατάστημα - κόσμημα, για την πόλη των Πατρών, λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στην έξοδο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Αθηνών, από την μοναδική ελληνική φημισμένη αλυσίδα προϊόντων οικιακού και τεχνικού εξοπλισμού με την επωνυμία IDEA STORES. Το νέο κατάστημα ειναι το δεύτερο στην Πάτρα μετά από αυτό της  της Παραλίας Πατρών και το έβδομο σε όλη την Ελλάδα

Ο συγκεκριμένος Όμιλος εταιρειών που ανήκει σε πατρινό επιχειρηματία, αναπτύσσεται πλέον γοργά με νέες πολύ μεγάλες εμπορικές συφωνίες με τους μεγαλύτερους Οίκους του εξωτερικού και κυρίως της Ευρώπης. Στόχος να καλύψει τα κενά της αγοράς σε προϊόντα οικιακού εξοπλισμού, χρωμάτων, επίπλων ειδών υγιενής, φωτισδτικων εργαλείων, ειδών κήπου εργαλείων κ.λπ.

Η επιστροφή σε νέες δυναμικές δραστηριότητες του Ομίλου δημιουργεί κλίμα υψηλών προσδοκιών στους καταναλώτές που αναμένουν αξιόπιστα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές, με άμεση εξυπηρέτηση.

Ο Όμιλος στοχεύει σε γρήγορη ανάπτυξη στο σύνολο τους Ελλαδικού χώρου. Μάλιστα επειδή αναπτύσσεται και σε νέους κλάδους, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ενώ στην αγορά χάνονται θέσεις εργασίας, ο Όμιλος αντιθέτως δημιουργεί πολλές νέες θέσεις εργασίας, όπως και στο παρελθόν.

Ολοκληρώνοντας την εικόνα της εταιρείας διευκρινίζουμε ότι η ανάπτυξη της γίνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, ενώ μερικές από τις πιο πρόσφατες συνεργασίες που αντιπροσωπεύει είναι οι κάτωθι:

- Black Red White, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ευρώπης κατασκευής επίπλων.

- Galileo spa, η μεγαλύτερη εταιρία της Ιταλίας με τεράστια γκάμα προϊόντων οικιακού εξοπλισμού, ειδών δώρου κλπ καθώς και ηλεκτρικών μικροσυσκευών με το brand name KOOPER.

- OPTONICA LED με προϊόντα οικιακού και επαγγελματικού φωτισμού led.

- SOLLUX που κατασκευάζει φωτιστικά υψηλού design

- FDM με την μεγαλύτερη γκάμα στρωμμάτων και προϊόντων ύπνου

Ο όμιλος είχει μια πολύ δυνατή ομάδα χονδρκής πώλησης με πελατολόγιο που ξεπερνά τους 1200 πελάτες χονδρικής σε όλη την Ελλάδα και χιλιάδες κωδικούς ετοιμοπαράδοτους.