Διακοπή κυκλοφορίας σήμερα και αύριο στην Περιμετρική

Νυχτερινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, έχει προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα 19/7 και αύριο Τρίτη 20/7 στην Περιμετρική Πάτρας λόγω εκτέλεσης εργασιών βαθμονόμησης και δοκιμών της εύρυθμης λειτουργίας των καμερών του συστήματος αυτόματης ανίχνευσης συμβάντων των σηράγγων της  ευρείας παράκαμψης στο τμήμα μεταξύ των κόμβων Πάτρας – Κ1 (Χ.Θ. 205,150) και Εγλυκάδας (Χ.Θ. 212,600).

Σε ανακοίνωση της Ολύμπιας οδού αναφέρεται:

«Τη Δευτέρα 19/7 από τις 21:00 έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στο ρεύμα προς Πύργο και την Τρίτη 20/7 από τις 21:00 έως τις 07:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ρυθμίσεων, η κυκλοφορία προς Πύργο θα εκτρέπεται από τον Κόμβο Πάτρας – Κ1 και η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω των οδών: Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών, Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτή Δυμαίων, Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανέρχεται στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών μέσω του Κόμβου της Εγλυκάδας.

Αντίστοιχα, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται μέσω των οδών: Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτής Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέα, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου, Κανελλοπούλου και θα επανέρχεται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών στο ύψος του κόμβου Πάτρας-Κ1.