Διαγωνισμός εκμίσθωσης ισόγειου κτιρίου των Παλαιών Σφαγείων και του υπαίθριου χώρου του σε κατάστημα Υγειονομικού ενδιαφέροντος

Φανερό, προφορικό, πλειοδοτικό διαγωνισμό, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Δημοπρασιών, θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Πατρέων προκειμένου να εκμισθώσει το ισόγειο κτήριο Κ5 εμβαδού 173,75 τ.μ , μαζί με τον υπαίθριο χώρο του ΝΚ3 εμβαδού 219,33 τ.μ, για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, εντός του κτηριακού συγκροτήματος των Παλαιών Σφαγείων.
Το ακίνητο που θα εκμισθώσει ο Δήμαρχος Πατρέων, θα λειτουργήσει ως κατάστημα Υγειονομικού ενδιαφέροντος, Εστιατόριο, Αναψυκτήριο   σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί την Πέμπτη 14η Δεκεμβρίου και ώρα από τις 10:30 π.μ. στο επί της οδού Μαιζώνος 108, Δημοτικό κτήριο, αίθουσα Συνεδριάσεων - 1ου ορόφου.  

Πληροφορίες για την δημοπρασία και αντίγραφο της σχετικής διακήρυξης , χορηγείται στους ενδιαφερομένους από το Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Πατρέων , εργάσιμες ημέρες και ώρες στην Διεύθυνση Παντανάσσης 28 – 2ος όροφος, τηλέφωνα 2613 610320 και 2613 610 217. Επιπλέον θα είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων www.e-patras.gr / Ηλ. Δημοκρατία /Διακηρύξεις.