Δημοτική Αρχή Πάτρας: Οι αντικομμουνιστές, δήθεν αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, σε υστερία...

"Μόνο ντροπή νιώθει κάθε απλός άνθρωπος στην πόλη μας, διαβάζοντας τη συνεχή λασπολογία του κύριου Ρώρου, του ΣΥΡΙΖΑ και της παράταξής του, ενάντια στον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας, ενάντια στο ΚΚΕ.
«Λάσπη», χαρακτηρισμοί και αντικομμουνισμός που πολλές φορές ξεπερνάνε ακόμα και όσα λέει ο γνωστός ακροδεξιός συνεργάτης τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η εμμονή του με τη Σύγχρονη Εποχή, θα είχε καταντήσει γραφική, αν δεν ήταν πολιτικά επικίνδυνη, καθώς κρύβει πίσω της την άποψη ότι οι τίτλοι που εκδίδει η Σύγχρονη Εποχή δεν έχουν θέση στις Βιβλιοθήκες!
Επιλεκτικά, μιλάει για συγκεκριμένους τίτλους, κρύβοντας ότι μόλις 33 τίτλοι από τους συνολικά 707 που περιλαμβάνονταν στη συγκεκριμένη παραγγελία, ήταν εκδόσεων της Σύγχρονης Εποχής. Οι υπόλοιποι ήταν άλλων εκδοτών. Όποιος προμηθευτής δίνει κάθε χρόνο τη χαμηλότερη προσφορά, αγοράζει τους τίτλους όλων των εκδοτικών οίκων και τους προμηθεύει στο Δήμο.
Τη συγκεκριμένη χρονιά, για την οποία επιλεκτικά μιλά ο κύριος Ρώρος, ξεχνώντας όλες τις υπόλοιπες, η Σύγχρονη Εποχή προσέφερε χαμηλότερες τιμές από όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό. Την επόμενη χρονιά, ο μειοδότης ήταν άλλος εκδοτικός οίκος και φυσικά δεν ενοχλήθηκε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Να το πει καθαρά ο κύριος Ρώρος, ότι πιστεύει πως οι τίτλοι της Σύγχρονης Εποχής, ακόμα και αυτός ο ελάχιστος αριθμός, δεν έχουν θέση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, όποιος και αν είναι ο προμηθευτής.
Να του πούμε όμως κι εμείς το εξής:
Ο λαός μας, ειδικά η γενιά σας κύριε Ρώρο, έχει δώσει αγώνες για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, για να μην καίγονται βιβλία, για να κυκλοφορεί ελεύθερα η κομμουνιστική θεωρία, συνολικά οι προοδευτικές ιδέες.
Υ.Γ. 1: Αν η παράταξή σας βρεθεί στη Δημοτική Αρχή, είστε ελεύθεροι να προμηθεύεστε βιβλία μόνο από τους γνωστούς ακροδεξιούς «τηλεπωλητές», συνεργάτες των φίλων σας στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Υ.Γ. 2: Αλλά τι να περιμένεις απ’ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος που επικεφαλής της προπαγάνδας τους έχουν τον παραχαράκτη της ιστορίας και αντικομμουνιστή, Νίκο Μαραντζίδη."