Δήλωση του δικηγόρου της Πισπιρίγκου κατά του Μάνου Δασκαλάκη, που θα συζητηθεί

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου με αφορμή τα όσα προ ημερών δημοσίευσε η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και αφορούσαν δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για εκείνον: «Δεν είχα ποτέ ανάγκη έντασης με κάποιον άλλον δικηγόρο. Με έκπληξή μου παρακολουθώ όσα λέει ο κ. Κούγιας. Δεν μπορώ να καταλάβω πουτο πάει ο συνάδελφος. Ακούω τη θέση του έναντι πάντων. Δεν το καταλαβαίνω. Τα βάζει με δημοσιογράφους δικηγόρους κλπ. Δεν το χω κάνει ποτέ στην ζωή μου και δεν θα το κάνω τωρα. Ακούω διάφορες δηλώσεις και δεν βρίσκω πουθενά μέσα την κατηγορουμένη και την προάσπιση των υπερασπιστικών της θέσεων. Ακούω μόνο κατηγορίες έναντι πολλών προσώπων και κατ’ εμού. Αλλά τίποτα για την κυρία Πισπιρίγκου. Εχω την αίσθηση ότι με την τοξικότητα που έχει κυριαρχήσει η κατηγορουμένη κινδυνεύει να χάσει και τους συμμάχους που είχε. Η αν θέλετε όσους είχαν καθαρό μυαλό να εξετάσουν τι συμβαίνει στην υπόθεση. Ξεχάσαμε την Πισπιρίγκου και αρχίσαμε το σόου των αντεγκλήσεων» λέει ο κ. Παπαδόπουλος.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ;

Ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε και στους ισχυρισμούς Κούγια ότι δεν είχε προβεί σε κανένα νομικό μέτρο υπεράσπισης της 34χρονης:

«Εάν εμείς οι υπόλοιποι είμαστε τελείως ανίκανοι όπως λέει, και αφού εκείνος είναι ο καλός, γιατί η κυρία Πισπιρίγκου είναι ακόμη φυλακή; Εγω αν το καταφέρει θα είμαι ο πρώτος που θα του πιστώσω αυτή την επιτυχία. Ηδη είναι 3 μήνες στο πλευρό της. Δεν έχω δει να παράγεται κάποιο υπερασπιστικό έργο. Δεν έχει απολογηθεί, τεχνικό σύμβουλο δεν έχω δει και γενικά δεν βλέπω να κινείται κάποια διαδικασία. Ο κ. Κούγιας βλέπω να ασχολείται με την CIA, την KGB και δεν ξέρω ποια άλλη υπηρεσία. Δεν ξέρω γιατί ο κ. Κούγιας κάνει δηλώσεις μόνο για μας. Ας μας πει ο κ. Κούγιας σε τι σχετίζεται ο Παπαδόπουλος ή άλλος συνάδελφος με όλα αυτά που μας κατηγορεί. Το τι έχει στο μυαλό του ας ρωτήσετε τον ίδιον. Εγω δεν είμαι σίγουρος για το τι σκέπτεται. Όμως δεν παύουν να υπάρχουν μία σειρά από γεγονότα που εγείρουν πολλά ερωτηματικά. Εγώ θα προχωρήσω στις ενέργειες που έχω κάνει για μηνύσεις. Εμμέσως με αποκαλεί ανέντιμο και ότι έχω πάρει 10.000 ευρώ. Εχω ήδη κάνει μηνύσεις και έρχονται και άλλες ενέργειες. Δέχθηκα προσβολή για την προσωπικότητά μου και τον επαγγελματισμό μου. Εγω ένα έχω να πω. Ας παρέχει υπηρεσίες ευνοϊκές για την πελάτισσά του και θα του αποδώσουμε τα εύσημα. Μέχρι τώρα όμως δεν έχουμε δει τίποτα»!

ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ

Σε σχέση με το ερώτημα για την δικαστική πλάνη που επικαλείται ο κ. Κούγιας ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε ξεκάθαρα ότι θέλει να το αποφύγει: «Το πιο σημαντικό είναι ότι για την δικαστική αρχή μέχρι στιγμής σε επίπεδο κουτσομπολιού από τον συνήγορο υπεράσπισης, δεν έχουν καμία σημασία για την υπόθεση. Ας περιμένουμε το Δικαστήριο. Δεν θέλω να σχολιάσω τα περί «δικαστικής πλάνης». Δεν έχω την εντολή για να μπω στην ουσία»!

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΤΡΙΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

Την ίδια ώρα με νέα δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας τα βάζει με τον Πατρινό δικηγόρο και συνήγορο Πολιτικής Αγωγής κατ’ εντολή του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρη Καράμπελα: «Να προσέχει τα λόγια του ο δικηγόρος του πατέρα των παιδιών. Η κατηγορουμένη έχει πληθώρα ιατροδικαστών και όχι… κανέναν, όπωςεκείνος ισχυρίστηκε. Όταν πληροφορηθεί το περιεχόμενο της δικογραφίας υα καταλάβει. Και δεν θα βάλει τον πατέρα των παιδιών να έρχεται στο Δικαστήριο και να λέει ανοησίες. Πως θα έρθει αλήθεια ο κ. Δασκαλάκης; Ξεχνάει ότι μαζί με την σύζυγό του είχαν κάνει μήνυση για τον θάνατο της Μαλένας; Τώρα θα έρθει να κατηγορεί την κυρία Πισπιρίγκου ότι την σκότωσε»;