Γιώργος Κυριακόπουλος: Για μια ακόμα φορά ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε την επικοινωνία και όχι την ουσία

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Γιώργος Κυριακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού: 

«Είναι η πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά που ένας πρωθυπουργός εξαγγέλλει την προκήρυξη εκλογών μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, αντί να ακολουθήσει την προβλεπόμενη θεσμική διαδικασία!

Στην απέλπιδα προσπάθεια του να εξωραϊσει την βαριά πληγείσα εικόνα, τόσο του ίδιου όσο και της κυβέρνησης του, από την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να δώσει μια συνέντευξη με δήθεν ανθρώπινο πρόσωπο σε έναν πρώην πολιτικό, του οποίου το  πρώην κόμμα του απορροφήθηκε σχεδόν στο σύνολο του από τη Νέα Δημοκρατία!

Για μια ακόμα φορά, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε την επικοινωνία και όχι την ουσία. Σε μια τέτοια τραγική συγκυρία, προτεραιότητα του ήταν να δώσει μια στημένη συνέντευξη με φτηνά επικοινωνιακά κόλπα.

Όσες, όμως, συνεντεύξεις και να δώσει ο πρωθυπουργός της διακυβέρνησης των τεσσάρων τελευταίων ετών στα φιλικά του μέσα ενημέρωσης, δεν μπορεί να πείσει την κοινωνία ότι  διορθώθηκε και πως φταίνε όλοι, εκτός από τον ίδιο και την κυβέρνηση του.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος τώρα εμφανίζεται ως πολέμιος του βαθέως κράτους, στην πραγματικότητα ήταν και είναι υπηρέτης του. Και αυτό καθώς σχεδίασε και εφάρμοσε την άλωση του κράτους από κομματικά στελέχη, ιδρύοντας μάλιστα και σχετική σχολή της Νέας Δημοκρατίας, το 2019,  ενώ στελέχωσε την δημόσια διοίκηση και με ακριβοπληρωμένα golden boys.

Συνεπώς, δεν πείθει πλέον κανέναν και οι δημοκρατικοί πολίτες θα του δώσουν σύντομα την απάντηση που του αρμόζει».