Γιορτάστηκε η 57η επέτειος ίδρυσης του Πανεπιστημίου Πατρών

Με επισημότητα πραγματοποιήθηκε χθες ο εορτασμός της 57ης Επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών,  παρουσία  του εκπροσώπου του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης κ. Δημοσθένη Αναγνωστόπουλου στην Αίθουσα Τελετών “Οδυσσέας Ελύτης.

Με τον Χαιρετισμό στις 18.30 του  εκπροσώπου του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, Γ. Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης κ. Δημοσθένη Αναγνωστόπουλου και  του Πρυτάνεως  του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητή Χρήστου Μπούρα, πραγματοποιήθηκε η έναρξη του προγράμματος  της φετινής  εκδήλωσης.

Στα πολύπλευρα επιτεύγματα του Πανεπιστημίου Πατρών σε επίπεδο έρευνας, στα οφέλη που αποκομίζει από την εστίασή του στην εξωστρέφεια, στην επικέντρωση του Πανεπιστημίου στην ψηφιακή μεταρρύθμιση και  στις επωφελείς  και αναγκαίες  μεταρρυθμίσεις που πραγματοποίησε βάσει του στρατηγικού σχεδίου που η Πρυτανική  Αρχή εφάρμοσε, εστίασε τον χαιρετισμό του, ο Γ. Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης κ. Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση προχωρά το Προεδρικό Διάταγμα για το Στρατηγικό Σχεδιασμό.

Τέλος, ευχήθηκε την περαιτέρω προαγωγή του Πανεπιστημίου σε ένα σύγχρονο Πανεπιστήμιο που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του μέλλοντος.