Βγαίνουν μαχαίρια στις λαϊκές αγορές - Συμπλοκές μεταξύ παρανόμων μέσα στον κόσμο

Συνελήφθη, άμεσα,  στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 40χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητούνται για να συλληφθούν δυο ακόμα ομοεθνείς του δράστη, ηλικίας 20 και 33 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς και πέντε συνεργοί του.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, σε χώρο λαϊκής αγοράς, ο δράστης, ενεργώντας από κοινού με τους συνεργούς του, ακινητοποίησαν τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 40, 37 και 17 ετών και με την άσκηση σωματικής βίας, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, ο 20χρονος και ο 33χρονος, τραυμάτισαν με μαχαίρι τον 37χρονο και τον 17χρονο στην κοιλιά και τράπηκαν σε φυγή.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων συνεργών του.