Αφέθησαν ελεύθεροι οι 2 προσαχθέντες για την εξαφάνιση του Θύμιου

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο άνδρες που προσήχθησαν το βράδυ του Σαββάτου στον Πύργο, για την υπόθεση της επίθεσης στο σπίτι του Θύμιου Μπουγά, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Μαΐου, μετά το άγριο bullying που δέχθηκε.

Το προανακριτικό υλικό που έχει συγκεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να κατατεθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας προκειμένου να διαπιστωθεί αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις και να διαταχθεί περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση εξαφάνισης. Ο εισαγγελέας θα το μελετήσει και θα κρίνει αν θα δόσει εντολή στην αστυνομία για προκαταρκτική εξέταση. Στον φάκελο περιλαμβάνονται τόσο το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, όσο και επιπλέον οπτικό υλικό. Μετά το επίμαχο βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, ταυτοποιήθηκαν συνολικά 11 άτομα, εκ των οποίων τα δύο είναι οι νεαροί που προσήχθησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον ίδιο φάκελο που θα παραδοθεί στον εισαγγελέα, περιλαμβάνονται και καταθέσεις σχετικά με την παρέα που είχε πάει πριν από 10 μέρες έξω από το σπίτι του Θύμιου, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα εναντίον του και πετώντας βεγγαλικά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συγκεκριμένα άτομα που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του 39χρονου στον Πύργο, υποστηρίζουν ότι τον πείραζαν και τον κορόιδευαν, όμως δεν τον χτύπησαν. “Δεν τον ακουμπήσαμε” φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς.