Απολογισμός Δράσεων Κέντρου Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (ΚΕΔΙΜΑ)

Πραγματοποιήθηκε πριν μερικά 24ωρα η εκδήλωση απολογισμού των δράσεων του ΚΕΔΙΜΑ Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο του Υποέργου 1 «Γραφείο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης στο Πανεπιστήμιο Πατρών» (MIS 5161689) του ΕΣΠΑ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με ομιλίες τους η καθηγήτρια Ζωή Γαβριηλίδου, συντονίστρια της Οριζόντιας Δράσης των ΚΕΔΙΜΑ, η αν. καθηγήτρια Alessandra Romano, συντονίστρια του Center for Teaching and Learning του Πανεπιστημίου Siena, η καθηγήτρια Κατερίνα Κεδράκα, συντονίστρια του ΚΕΔΙΜΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ο αν. καθηγητής Κωνσταντίνος Γιακουμής εκ μέρους του Center for Teaching and Learning του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου LOGOS της Αλβανίας, η καθηγήτρια Καφένια Μπότσογλου, συντονίστρια του ΚΕΔΙΜΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο καθηγητής Θανάσης Καραλής, συντονιστής του ΚΕΔΙΜΑ Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική διάκριση του Πρυτανικού Συμβουλίου από τον Πρύτανη καθηγητή Χρήστο Μπούρα στον ομότιμο καθηγητή Δημήτρη Βεργίδη, πρώτο συντονιστή του ΚΕΔΙΜΑ, για την προσφορά του στην αναβάθμιση της διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών.