Ανοίγει το ROYAL (Πτωχοκομείο) υποσχόμενο ποιότητα και διάθεση - Τα Μπουρμπούλια - Μεγάλο όνομα την τελυταία Κυριακή

Και εγένετο Royal! Τα παλιό Πτωχοκομείο στην παραλιακή της Πάτρας ανοίγει τις πόρτες του την ερχόμενη εβδοκμάδα, υπέρλαμπρο, επιβλητικό, εμβληματικό με αυτό το όνομα: Royal Theatre Restaurant Cafe. Αναβαθμίζεται εκ βάθρων ολόκληρος ο χώρος με αποτέλεσμα να μιλάμε για την κορυφαία αποκατάστασή  - αξιοποίησή του από τότε που σταμάτησε την κοινωνική του δρατηριότητα, δηλαδή χρόνια πριν.

Το κεντρικό κτίριο αναπλάστηκε παντού ακόμα και στις υπόγειες υποδομές του. Πανέμορφο και λειτουργικό διαθέτει πλέον έναν εξαιρετικό χώρο θεάτρου και μουσικών εκδηλώσεων, με μια πραγματική αίσθηση πολυτέλειας και ποιότητας. Ο επισκέπτης θα αισθένεται ότι βρίσκεται σε μια άλλη εποχή όταν εκδηλώσεις Τέχνης όπως αυτές που θα φιλοξενηθούν, ήσαν η ευκαιρία για μια έξοδο διαφυγής από την καθημερινότητα.

 Ταυτόχρονα ένα υπέροχο σε διακόσμηση και ύφος ρεστωράν θα λέιτουργεί στον πρώτο όροφο ώστε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να επιστρέψει η δυνατότητα για μια εξίσου ποιτική και κλασάτη έξοδο που μάλιστα, θα είναι προσαρμοσμένη τιμολογιακά στους... καιρούς.

Το Royal αναβαθμίζεται και πέραν του κεντρικού κτιρίου που σίγουρα δεσπόζει. Πίσω του ετοιμάζεται μια ισόγεια κομψή καφετέρια. Ακόμη ακριβώς δίπλα και απέναντι αναπλάθεται το εκκλησάκι του Αγίου Κύριλλου. Στον χώρο θα μπορούν λοιπόν σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή να γίνονται Θείες λειτουργίες σε μεγάλες εορτές, γάμοι, βαπτίσια.

Ακόμη ο χώρος είναι έτοιμος να φιλοξενήσει πάσης φύσεως Συνέδρια με πλήρεις υπηρεσίες (κεντρική αίθουσα, δεύτεροι χώροι, gatering, φιλοξενία συμμετεχόντων, μετακίνηση, πάρκινκ κ.λ.π.)

Ακόμη στην πίσω πλευρά όπου υπάρχουν 5 ελεύθερα στρέμματα, διαμορφώνεται ένα οργανωμένο σύγχχρονο και φυλασόμενο πάρκινκ για την άνετη πρόσβαση κάθε επισκέπτη σε κάθε δραστηριότητα, είτε μιλάμε για  Τέχνη, είτε για Συνέδριο, είτε για θρησκευτική εκδήλωση.

Μπορεί το Royal να ανοίγει οσονούπω πανέτοιμο, όμως υπάρχουν σχέδια για περαιτέρω αξιοποίησή του τους επόμενους μήνες. Ένα ανοικτό pool-restayrant είναι μέσα στην ολοκλήρωση της επένδυσης χωρίς να αποκλείονται κι άλλες εκπλήξεις!

Στο ROYAL θα γίνουν τα Μπουρμπούλια, ενώ ένα μεγάλο όνομα θα τραγουδήσει εκέι την τελυταί Κυριακή της Αποκριάς.