Αλλεπάλληλα περιστατικά κλοπών στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Αλλεπάλληλα περιστατικά κλοπών κυρίως καλωδίων μεγάλης αξίας έχουν σημειωθεί τον τελευταίο μήνα στους χώρους της πανεπιστημιούπολης της Πάτρας. Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι δράστες έκλεψαν καλώδιο ρεύματος χιλιομέτρων το οποίο διερχόταν στον περίγυρο του πανεπιστημίου προφανώς για να πάρουν το χαλκό.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν ενημερωθεί επανελλειμένως από την Πρυτανεία, ιδιαίτερα λόγω της γειτνιάσης του πανεπιστημίου με δυο καταυλισμούς σκηνιτών.

Προ εβδομάδος καταγγέλθηκε ξυλοδαρμός φοιτητή στο πανεπιστήμιο Πατρών, στην προσπάθειά του να περάσει από δρόμο πρόσβασης στο Πανεπιστημίου όπου βρίσκεται ο καταυλισμός τους.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα "Πελοπόννησος"  η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Βενετσάνα Κυριαζοπούλου " συχνά κα μέσω του πανεπιστημιακού βήματος καταγγέλονται περιστατικά επιθεσης σε φοιτητές αλλά και μέλη του προσωπικού, στο γεφυράκι πριν το Πανεπιστήμιο όπου εδρεύει ένας εκ των δυο καταυλισμών.

Ο δεύτερος αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα και βρίσκεται από την άλλη πλευρά του πανεπιστημίου. Πρόκειται για ανεξέλεγκτη κατάσταση. Συνεχώς ενημερώνουμε τις αστυνομικές αρχές διεκδικώντας την προστασία των φοιτητών και της περιουσίας του ιδρύματος."